Zdravstvo

Dom zdravlja ICTUS

Dom zdravlja ICTUS u Sremčici prva je zdravstvena ustanova na opštini Čukarica, a treća u Beogradu koja je dobila licencu za rad u statusu Doma zdravlja. Početak rada ove ustanove beleži se 2003. godine kada je otvorena ordinacija ICTUS koja je tada imala dva zaposlena lekara i dve medicinske sestre. Godine 2005. ova ordinacija prerasta u polikliniku, a u 2008. u dom zdravlja sa preko 25 zaposlenih. Prostor kojim ICTUS danas raspolaže obuhvata oko 700 kvadrata, opremljen je savremenim medicinskim aparatima i prilagođen potrebama korisnika u svim segmentima rada, od čekaonice do ordinacije.

Beogradska 216 

Sremčica 

11253 

Srbija 

011/252-7311 

 

 

 

8872

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga