Zdravstvo

CIM-CENTAR INTEGRATIVNE MEDICINE

Godine 1990. osnovana je privatna ordinacija opšte medicine i akupunkture VIT-MED među prve tri privatne ordinacije u Novom Sadu. Već posle dve godine menja ime u ACU-MEDICA, a delatnost ostaje ista sve do 1996.g. kada prerasta u specijalističku ordinaciju za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju kao što je i danas. Zbog proširenja delatnosti i uvođenja novih i savremenih metoda dijagnostike i terapije, šireći interesovanja za mnoge druge bolesti i stanja van okvira fizikalne medicine, kao i uključujući se u savremeni svetski trend holističkog (sveobuhvatnog) integrativnog pristupa bolesnom čoveku (tj.organizmu kao psiho-fizičkoj celini), ordinacija dobija novi naziv: CENTAR INTEGRATIVNE MEDICINE, skraćeno CIM, i do današnjeg dana ga zadržava.

Majevička 16 

Novi Sad 

21000 

Srbija 

021/672-1492 

021/672-1493 

 

 

3331

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi