Zdravstvo

Ei Informatika DOO

Ei Informatika je osnovana 1969. godine i do sada je, prolazeći kroz različite organizacione oblike u okviru poslovnog sistema Ei, izrasla u jedno od vodećih preduzeća koja se bave informatičkom delatnošću. Deo poslova iz svoje delatnosti "Ei Informatika" obavlja u saradnji sa naučnim institucijama i fakultetima Niškog i Beogradskog univerziteta. Preduzeće je ugovorima o saradnji povezano sa Univerzitetom u Nišu, Institutom "Mihajlo Pupin" u Beogradu, Elektronskim fakultetom u Nišu, Mašinskim fakultetom u Nišu, Ekonomskim fakultetom u Nišu, Fakultetom organizacionih nauka u Beogradu, MEDIANIS-om.

Bulevar Sv. Cara Konstantina 80-84 

Nis 

18000 

Srbija 

018-550752 

018-550712 

100334655 

7211112 

1408

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi