Zdravstvo

S.B. za bolesti zavisnosti DRAJZEROVA

Od 2006.g. ova institucija je reorganizovana u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti i ima stacionarni deo i konsultativnu službu. SBBZ ima veliki broj programa lečenja koji su organizovani po tipu ambulantnih programa, zatim u okviru dnevnih bolnica, kao i na bolničkim odelenjima. Pored toga postoje još Odsek za laboratoriju, Odsek za medicinsko snabdevanje (bolnička apoteka), kao i stacionar sa 30 kreveta na Kliničkom odeljenju za lečenje zavisnosti od alkohola i politoksikomanije, 16 kreveta na Odelenju poluintenzivne nege i 8 kreveta na Odelenju intenzivne nege (lečenje zavisnika od droga).

Teodora Drajzera 44 

Beograd 

11000 

Srbija 

11 3671 429 

11 3671 431 

 

 

2228

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga