Zdravstvo

Ambulanta za Rehabilitaciju JEZDIC

Ambulanta za rehabilitaciju "Jezdić", nastala je kao rezultat višegodišnje edukacije i radnog iskustva kako u zemlji tako i u inostranstvu. Ova privatna praksa ima za cilj da služi kao rehabilitacioni centar za sve one koji imaju potrebu za fizioterapeutskim uslugama, od dece u školskom uzrastu , preko rekreativnih i profesionalnih sportista, do osoba u trećem dobu. Cilj tima ambulante je da svi naši klijenti uz terapeutsku pomoć dostignu optimalni nivo funkcionalnosti. Sve ovo moguće je jedino uz upotrebu vrhunskih fizioterapeutskih metoda i tehnika lečenja: svetski priznata aparaturna tehnologija, manuelna terapija, i uvek prisutna konstantna komunikacija na relaciji lekar specijalista- fizioterapeut- pacijent. Ambulanta garantuje visoku obučenost i stručnost svih svojih zaposlenih.

Vojvode Milenka 20A, I sprat 

Beograd 

11000 

Srbija 

011 268 5809 

 

106258628 

61484515 

1952

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga