Zdravstvo

Slavica - Parafarm AD

Slavica-Parafarm je otvoreno akcionarsko društvo registrovano za proizvodnju i promet sapuna, kozmetike, parafarmaceutskih proizvoda. Sedište i proizvodni pogon nalaze se na lokaciji Somborski put 58 i organizovani smo u tri celine - sektor proizvodnje, sektor komercijale i sektor opštih poslova. Razvrstani smo u grupu srednjih pravnih lica. Proizvodnim programima obuhvaćene su proizvodnja toaletnih sapuna, kozmetičkih sredstava, sredstava za čišćenje, dezinfekcionih preparata, sredstava za industriju, antifirza i autokozmetike. Posedujemo dozvolu za proizvodnju i promet otrova. Naši proizvodi su ispitani i kontrolišu se u skladu sa važećim propisima i u zavisnosti od namene na VMA, u Zavodu za farmaciju odnosno Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije, Tehnološkom fakultetu novosadskog univerziteta kao i Zavodu za javno zdravlje Subotica.

Somborski put br. 58 

Subotica 

24000 

Srbija 

024/561-135 

024/561-585 

101810765 

8677336 

4387

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga