Zdravstvo

ProPolisPlus d.o.o.

Kompanija “ProPolisPlus” , nastala 1988, je jedna od najvećih srpskih proizvođača proizvoda baziranih na pčelinjim produktima:propolisu, polenu,medu ,matičnom mleču kao i žen-šenu i lekovitim i aromatičnim biljkama. “ProPolisPlus” predstavlja: - proizvodnju i razvoj mnogih sopstvenih prirodnih i zdravih proizvoda koji sadrže propolis i druge pčelinje produkte, koji su zaštićeni u Srbiji i Crnoj Gori i mnogim evropskim zemljama. - snabdevanje raznovrsnim visokovrednim prirodnim i zdravim proizvodima (tablete, kapsule, kapi, medene mešavine ) - razvoj i proizvodnja tehnološki naprednih proizvoda - zadovoljavanje strogih standarda u pogledu kvaliteta počev od sirovih materijala do završnog proizvoda kako bi se očuvala svežina proizvoda i osiguralo njegovo delovanje. - visoki proizvodni nivo fabrike u Beogradu koja je snabdevana opremom iz najboljih evropskih industrijskih preduzeća.

 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/269-7016 

011/269-1893 

 

 

1496

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga