Zdravstvo

VITALIS centar za tradicionalnu i modernu medicinu

Vitalis - prvi Centar za tradicionalnu i modernu medicinu, prerastao je u pravu malu kliniku ukupne kineske medicine. To je, naravno, pre svega zasluga Dr Vesne Marinković - Mičić koja je, prva i na pravi način afirmisala praktičnu akupunkturu u bivšoj Jugoslaviji do te mere, da je ova terapija ušla i u gotovo sve druge zdravstvene ustanove. Dr Vesna Marinković - Mičić, specijalista za anesteziju, reanimaciju i akupunkturu i predsednik Udruženja akupunkturologa Srbije, veliki je poznavalac i praktični stručnjak i zapadne i ukupne kineske medicine. Prva je, i na visokostručnom nivou "pomirila" tradicionalnu i modernu medicinu u uspešnom lečenju mnogih bolesti. Zato su je izlečeni pacijenti prosto gurnuli u medijsku orbitu. Već godinama pišu novine, snimaju su televiziske emisije, govori se na radiju...

Beograd, Kralja Milutina 35 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/397-5171 

011/398 5319 

 

 

2488

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga