Zdravstvo

SHIMADZU BRANCH

Shimadzu korporacija je proizvođač naučne i istraživačke opreme koji Vam može ponuditi najkompletniji program instrumenata za analitiku, biotehnologiju i testiranje materijala. Naš proizvodni program obuhvata analitičke sisteme za hormatografiju ( HPLC, LCMS, GC, GCMS, MDGC/GCMS), spektroskopiju (UV/VIS, FTIR, AAS, RF, EDX, ICP) i ekologiju (TOC/TN). Naš novi sektor, Shimadzu Biotech, fokusiran je na biotehnologiji, nudi preparativne i analitičke LCMS, kao i MALDI-TOF sisteme. Naša tehnologija usmerena je prema kupcu, služi na dobrobit ljudima i u skladu je sa regulativama zaštite životne sredine i prirodom. Glavni cilj naših aktivnosti je da postignemo apsolutno zadovoljstvo kupaca kroz kvalitet proizvoda. U to su uključene najmodernije tehnologije sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, najbolji saveti i podrška, kao i stalna preventivna održavanja opreme, te treninzi za kupce. Naši sistemi i servis su u skladu sa međunarodnim standardima. Baza naše uspešnosti su naši zaposleni koji u bliskoj saradnji sa našim kupcima oblikuju i realizuju individiualna rešenja. Veliki broj svetskih primera i nagrada demonstriraju našu ambiciju da pređemo trenutne granice tehnologija i ponudimo još bolje rešenje na tržištu. Shimadzu se razvija kao kompanija još od 1875. i njegovo tehničko znanje je zasnovano na bogatom istorijskom razvoju i svetski razgranatoj mreži, što je prednost za svakog klijenta. Naše kancelarije u 70 zemalja sa ukupno 5000 zaposlenih, u šta spada i kancelarija u Srbiji, garantuje da smo uvek blizu kupaca.

Bulevar Zorna Đinđića 67/4 

Beograd 

11070 

Srbija 

011/301-7828 

 

106292833 

29501980 

4313

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi