Zdravstvo

DOK

Poliklinika Dok je osnovana 2003. godine. Nalazi se u ulici Janka Veselinovića 29 u Šapcu. To je prva privatna ordinacija u regionu koja se bavi dijagnostikom i lečenjem neuropsihijatrijskih oboljenje. U njoj rade specijalisti neurologije, pshijitrije i interne medicine. U sadanji sa drugim ordinacijama i ustanovama može se uraditi i drugi dijagnostički pregledi koji su neophodni - skener (CT), magnetna rezonanca (nmr), elektromioneurografija (emn), laboratorijske analize, očni pregled. Pored stalnog prisustva specijalista neurologije i psihijatrije, konsultativni tim čine specijalisti interne medicine - kardiolog, endokrinolog, gastroenterolog. Stvorena je saradnja sa univerzitetskim ustanovama iz Beograda (VMA i Klinički centar Srbije) i to specijalisti neurologije, psihijatrije, neurohirurgije, interne medicine. U poliklinici se mogu obaviti pregledi urologa, ortopeda, hirurga.

Janka Veselinovića 29 

Šabac 

12000 

Srbija 

015/344-025 

 

 

 

28461

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga