Zdravstvo

ALBA Ginekološka poliklinika

Ginekološka ordinacija Alba je počela sa radom 1991. godine u sklopu poliklinike MD Centar iz Beograda. Poliklinika ubrzo prerasta u specijalnu bolnicu a ordinacija Alba nastavlja da radi samostalno. U početku ordinacija je radila sa osnovnim aparatima i opremom da bi 1992. godine nabavkom ultrazvučnog aparata sa vaginalnom sondom a zatim i nabavkom 4D ultrazvučnog aparata i radio noža, za lečenje ranica i drugih promena na grliću materice i polnih bradavica, postala jedna od najopremljenijih ginekoloških ordinacija u Srbiji. Od samog početka rada ordinacija Alba održava kvalitetnu saradnju sa Laboratorijom Paster iz Jagodine, zahvaljujući čemu u ordinaciji Alba možete dobiti kompletne laboratorijske usluge. Dugogodišnje iskustvo, kvalitetna oprema, saradnja sa specijalizovanim ustanovama i kvalitetan tim predstavljaju garanciju kvaliteta usluga ginekološke ordinacija Alba.

Majora Marka 35 

Paraćin 

35250 

Srbija 

035/570-510 

035/570-510 

102015907 

51878159 

2835

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi