Zdravstvo

DO-ING D.o.o.

Od svojih skromnih početaka krajem devedesetih, DO-ING d.o.o. je danas prerastao u firmu koja distribuira preko 15 svetski poznatih brendova, sa preko 20 zaposlenih i sa svoja dva maloprodajna objekta. Iza svega stoji mladi tim ljudi, koji je vođen ljubavlju prema kozmetici i ogromnom uloženom energijom i entuzijazmom, uspeo da stvori ono što DO-NG danas predstavlja: uspešnog, stabilnog, respektabilnog partnera apoteka, parfimerija i kozmetičkih salona. Do sada je, a i ubuduće će, težiste naših aktivnosti biti insistiranje na kvalitetu , kako asortimana koji je u našem distributerskom programu, tako i načinu rada i podršci koju pružamo našim partnerima.

Braće Jugovića 2a 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/328-4844 

 

 

 

1380

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi