Zdravstvo

PRIM. DR MARIĆ

Ordinaciju "Prim. dr Marić" osnovao je pre deset godina prim dr Marić. Od samog početka rada ordinacija je pod njegovim rukovodstvom okupila tim eminentnih stručnjaka iz različitih oblasti medicine sposobnih da u interdisciplinarnom pristupu obezbede najadekvatniju vrhunsku zadravstvenu zaštitu. Negujemo princip da se na jednom mestu, za kratko vreme, otkriju uzroci tegoba naših pacijenata i primeni odgovarajuca terapija koja će ih tegoba osloboditi i vratiti u kolotečinu normalnog života. Da bi se taj cilj postigao, pored praćenja savremenih trendova u dijagnostici i terpiji, ordinacija je opremana i savremenom dijagnostičkom opremom koja taj cilj čini izvesnim. Posebnu pažnju tim naših stručnjaka posvetio je očuvanju reproduktivnog zdravlja naših pacijentkinja pre svega preventivnim postupcima i zdravstvenim prosvećivanjem. Dajući svoj doprinos praćenju zdravlja trudnice u perinatalnom periodu, uz saradnju i poverenje budućih roditelja, želimo da doprinesemo sveopštim naporima u borbi za zdravo potomstvo.

Dušana Vasiljeva 4 

Novi Sad 

21000 

Srbija 

021/452-420 

 

 

 

1962

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga