Zdravstvo

Stomatološka ordinacija Dr Marjanović

Stomatološke ordinacije u Novom Sadu - Dr Marjanović

Naše usluge bazirane su na: Polivalentnoj terapiji odraslih i dece uz konsultacije specijalista raznih grana medicine počev od homeopate, psihologa pa do hematologa, interniste, kardiologa, radiologa, itd. Opštoj stomatologiji - počev od saveta o higijeni oralne regije, triaže pa do definitivnog saniranja kompletnog stanja usne šupljine, uklanjanje mekih i čvrstih naslaga, beljenja, plombiranja, ekstrakcije, endodoncije, .. Dečija i preventivna stomatologija sa posebnom pažnjom, jer su deca i trudnice naši najdraži i najnežniji pacijenti. Nepotrebno je naglašavati osetljivost dece i trudnica imajući u vidu odbojnost većine pacijenata, prema našem poslu. Protetika sa malim akcentom ka fiksnim protetskim radovima, Metalokeramičke krune na legurama čelika kao i platinsko-zlatnoj leguri, Bezmetalna - Cirkon-oksid podloga sa Deggudent Kiss keramikom, svakako !!! Implantološka terapija je plod timskog rada gde se procena težine slučaja svakog implantološkog pacijenta zasniva na konsultacijama sa domaćim i inostranim - oralnim i maksilofacijalnim hirurzima. Nobel BioCare implantni sistem je ono što preporučujemo.

Dr MARJANOVIĆ Dr MARJANOVIĆ Dr MARJANOVIĆ Dr MARJANOVIĆ

Skerlićeva 5 

Novi Sad 

21000 

Srbija 

021/6621-638 

021/553-366 

100733763 

 

2490

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga