Zdravstvo

BEO-GRAD

Osnovana 12. 8. 2004. Godine. Za vrlo kratko vreme je postala jedna od vodećih privatnih zdravstvenih ustanova u Srbiji. Pružamo usluge svih medicinskih specijalnosti, a u našem radu je pacijent najbitniji. Radimo 24h i uvek smo na raspolaganju našim pacijentima, bilo da je u pitanju pregled ili pružanje saveta. Pored stalno zaposlenih lekara i medicinskih sestara i tehničara poliklinika Beo-Grad se u svom radu dobrim delom oslanja i na usluge velikog broja vrhunskih stručnjaka iz raznih oblasti medicine, sa kojima ima konsultantske ugovore. Naši konsultanti su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, dokazani u zemlji i inostranstvu, a većina njih je na najodgovornijim položajima u našim medicinskim institucijama – KBC Bežanijska Kosa, KBC Zemun, KBC Dragiša Mišović, Klinički centar Srbije, KBC Zvezdara. Takođe pružamo usluge kućnog lečenja za pacijente koji nisu u mogućnosti da dođu do poliklinike Beo-Grad, organizujemo mobilne ekipe sastavljene od lekara i medicinskih sestara.

Džona Kenedija 10f 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/301-8083 

011/301-8081 

 

 

1336

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi
Stiga