Zdravstvo

DR RISTIĆ

Nalazimo se u Ulici Narodnih heroja 38 na preko 900 m2 poslovnog prostora ,u prizemlju stambene zgrade sa posebnim ulazima. Dom zdravlja je lako pronaći.Ispred njega postoji prostor za parkiranje,a tu su i prilazi za teško pokretne pacijente. U sastavu Doma zdravlja "Dr Ristić" se, uz laboratoriju, rentgen kabinet i kabinet fizikalne medicine i terapije nalazi i 25 ordinacija u kojima usluge specijalističkih pregleda uz pomoć dijagnostičkih aparata najnovije generacije pruža naše medicinsko osoblje. U svom stalnom timu Dom zdravlja "Dr Ristić" ima 179 zaposlenih od tog 77 lekara, i 102 medicinska, laboratorijska i radiološka tehničara, fizioterapeuta i pomoćnog osoblja.

Narodnih heroja 38 

Beograd 

11000 

Srbija 

011/269-3287 

 

 

 

1299

Delatnosti
 

BESPLATNA PRIJAVA!!!

Prijavite BESPLATNO firmu u našu bazu podataka. Prijavom u bazu pomažete ažuriranju podataka

Prilikom pretrage baze prvo se listaju firme sa logotipom + linkom + mailom + ostalim podacima - plaćena opcija, dostupna svima, pa onda ostali po abecedi a sa osnovnim podacima.

Besplatnu prijavu možete uraditi odavde...

PRIJAVITE GREŠKU!!!

Ukoliko primetite grešku kod vas ili vama poznate firme molimo vas da nas kontaktirate. Za vas je potrebno da se prijavite u bazu i posle provere vaši podaci će biti ispravljeni. Za tuđe podatke molimo da nas kontaktirate odavde greška.

apoteka prirodni preparati
Kreme i Melemi