Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » HEMOROIDI spoljašnji i unutrašnji

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

HEMOROIDI spoljašnji i unutrašnji

Prirodni preparati i lekovi za lečenje spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida smanjuju bol, svrab i krvarenje. Upotrebom krema, masti ili čepića zaustavićete krvarenje i ponovo će te moći normalno da hodate i sedite.

OKP(udarni paket) antiparazitni program

OKP UDARNI ANTIPARAZITNI PROGRAM za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija n kojim možete ublažiti ili potpuno izliječiti mnoge bolesti. Proziveden je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark koja je izlečila preko 20.000 osoba od teških i neizlečivih bolesti poput artritisa, dijabetesa i raka. OKP paket za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita.


cena: 4.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

OKP(srednji paket) antiparazitni program

OKP SREDNJI ANTIPARAZITNI PROGRAM za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija n kojim možete ublažiti ili potpuno izliječiti mnoge bolesti. Proziveden je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark koja je izlečila preko 20.000 osoba od teških i neizlečivih bolesti poput artritisa, dijabetesa i raka. OKP paket za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita.


cena: 4.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VENATOL

Venatol ruski prirodni preparat  koji je izuzetno efikasan kod lečenja proširenih vena u ranom i poodmaklom stadijumu. Aktivne supstance Venatola mogu ojačati venske zidove i poboljšati svojstva krvi, poboljšava mikrocirkulaciju ima anti- inflamatorno dejstvo , aktivni sastojci njegovih sastojaka imaju blagotvorno dejstvo na krvnu reologiju : smanjiti viskoznost i smanjiti rizik od tromboze.


cena: 3.828,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

COPRINUS COMATUS (prah 50 gr)

Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, gasi upale u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom, uspešno se koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Upotrebljava sa da se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit.


cena: 1.100,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

HEMOFITOFLAST

HEMOFITOFLASTER icon Hemoroidalni fitoterapiski flaster sa trostrukim delovanjem na biljnoj bazi. Nova metoda u lečenju hemoroida sa biohemiskim, biofrekventnim i delovanjem na određene akupunkturne tačke.


cena: 1.100,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Brdjanski melem za lečenje hemoroida

Brdjanski melem protiv hemoroida je efikasno sredstvo protiv spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida. Delovanje melema je zasnovano na aktivnim biljnim supstancama pažljivo odabranih sastojaka iz prirode našeg podneblja a koje imaju prirodno antisepticko, protivupalno i anestetičko dejstvo. Melem pozitivno deluje na analne fisure, absces i fistulu.


cena: 1.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Staroplaninski melem za Hemoroide

Staroplaninski melem protiv Hemoroida je prirodni preparat koji uspešno otklanja upalne procese kod Hemoroida. Za samo nekoliko dana nestaju svrab, bol i krvarenje jer je krajnje efikasan tretman za lečenje kako spoljnih, tako i unutrašnjih Hemoroida.


cena: 990,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

HEMORIN ćepići

Biljni čepići HEMORIN služe za uklanjanje unutrašnjih hemoroida u akutnom i hroničnom stadijumu. Brzo ublažavaju bol i pritisak. Pojačavaju cirkulaciju i jačaju oslabljene hemoroidalne vene što za rezultat ima nestanak hemoroida.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

KURKUMA ulje

Ulje Kurkume(Turmerik) sa 400-500 različitih vrsta molekula i veoma širokom primenom je najbolji priodni lek za najproblematičnija oboljenja ljudi. Ajuverda je smatra "sveopštim čistačem" od unutrašnjih i spoljnih poremećaja. Postoji 25 razloga zašto vas kurkuma može izlečiti i to sa više načina upotreebe.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

HEMORIN krema

Hemorin krema za lečenje spoljašnjih hemoroida. Uspešno odstranjuje spoljne hemoroide u akutnom i hroničnom stadijumu. Osetno poboljšanje već  posle nekoliko dana. Brzo zaustavlja krvarenje, bol, svrab i žarenje. Nije potrebno menjati način ishrane.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara