Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » HEMOROIDI spoljašnji i unutrašnji

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

HEMOROIDI spoljašnji i unutrašnji

Prirodni preparati i lekovi za lečenje spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida smanjuju bol, svrab i krvarenje. Upotrebom krema, masti ili čepića zaustavićete krvarenje i ponovo će te moći normalno da hodate i sedite.

OKP(udarni paket) antiparazitni program

OKP UDARNI ANTIPARAZITNI PROGRAM za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija n kojim možete ublažiti ili potpuno izliječiti mnoge bolesti. Proziveden je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark koja je izlečila preko 20.000 osoba od teških i neizlečivih bolesti poput artritisa, dijabetesa i raka. OKP paket za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita.


cena: 4.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

OKP(srednji paket) antiparazitni program

OKP SREDNJI ANTIPARAZITNI PROGRAM za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija n kojim možete ublažiti ili potpuno izliječiti mnoge bolesti. Proziveden je na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark koja je izlečila preko 20.000 osoba od teških i neizlečivih bolesti poput artritisa, dijabetesa i raka. OKP paket za čišćenje organizma može vas osloboditi od preko 100 tipova parazita.


cena: 4.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VENATOL

Venatol ruski prirodni preparat  koji je izuzetno efikasan kod lečenja proširenih vena u ranom i poodmaklom stadijumu. Aktivne supstance Venatola mogu ojačati venske zidove i poboljšati svojstva krvi, poboljšava mikrocirkulaciju ima anti- inflamatorno dejstvo , aktivni sastojci njegovih sastojaka imaju blagotvorno dejstvo na krvnu reologiju : smanjiti viskoznost i smanjiti rizik od tromboze.


cena: 3.828,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Coprinus Comatus (kapsule)

Coprinus Comatus osnovna primena kod dijabetesa tipa 1 i 2, ateroskleroze i cirkulacije krvi, loše probave i abnormalne mikroflore, hemoroida, upala, moždanog udara i problema sa krvnim sudovima , kod problema sa otkucajima srca, alkoholizma i gihta.


cena: 2.532,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VENODOKS MAST

Venodoks mast blagotvorno utiče na bolesti proširenih vena, hemoroida, otečenost nogu i tretiranje mesta ujeda insekta. Eleminiše svrab i otečenost, poboljšava cirkulaciju i ima jako antiupalno dejstvo.

Vendoks tentorium mast se uspešno koristi i kao sredstvo profilakse, kada su poznate predispozicije za pojavu oboljenja proširenih vena kao nasledni faktor, prirode posla kojim se oboleli bavi, viška telese težine, hemoroidi različite etiologije, ženske osobe koje nose štikle, intenzivno bavljenje sportom, korišćenje neodgovarajuće obuće itd.


cena: 1.920,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

COPRINUS COMATUS (prah 50 gr)

Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, gasi upale u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom, uspešno se koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Upotrebljava sa da se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit.


cena: 1.100,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

HEMOFITOFLAST

HEMOFITOFLASTER icon Hemoroidalni fitoterapiski flaster sa trostrukim delovanjem na biljnoj bazi. Nova metoda u lečenju hemoroida sa biohemiskim, biofrekventnim i delovanjem na određene akupunkturne tačke.


cena: 1.100,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Brdjanski melem za lečenje hemoroida

Brdjanski melem protiv hemoroida je efikasno sredstvo protiv spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida. Delovanje melema je zasnovano na aktivnim biljnim supstancama pažljivo odabranih sastojaka iz prirode našeg podneblja a koje imaju prirodno antisepticko, protivupalno i anestetičko dejstvo. Melem pozitivno deluje na analne fisure, absces i fistulu.


cena: 1.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Staroplaninski melem za Hemoroide

Staroplaninski melem protiv Hemoroida je prirodni preparat koji uspešno otklanja upalne procese kod Hemoroida. Za samo nekoliko dana nestaju svrab, bol i krvarenje jer je krajnje efikasan tretman za lečenje kako spoljnih, tako i unutrašnjih Hemoroida.


cena: 990,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

HEMORIN ćepići

Biljni čepići HEMORIN služe za uklanjanje unutrašnjih hemoroida u akutnom i hroničnom stadijumu. Brzo ublažavaju bol i pritisak. Pojačavaju cirkulaciju i jačaju oslabljene hemoroidalne vene što za rezultat ima nestanak hemoroida.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara