Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » VENE - proširene

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

VENE - proširene

Lekivi i prirodni prepati za lečenje proširenih vena koji normalizuju vensku cirkulaciju, sprečavaju širenje vena, nastanak ugrušuka i rana, smanjuju otok i bol u nogama, venama vraćaju elastičnost i stari izgled kože na nogama.

VENATOL

Venatol ruski prirodni preparat  koji je izuzetno efikasan kod lečenja proširenih vena u ranom i poodmaklom stadijumu. Aktivne supstance Venatola mogu ojačati venske zidove i poboljšati svojstva krvi, poboljšava mikrocirkulaciju ima anti- inflamatorno dejstvo , aktivni sastojci njegovih sastojaka imaju blagotvorno dejstvo na krvnu reologiju : smanjiti viskoznost i smanjiti rizik od tromboze.


cena: 3.828,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

UNKARIN

Unkarin se preporučuje za lečenje raznih upala, reume, čira na želucu, tumora, dizenterije, pa i kod kontrole rađanja. Unkarin u svom osnovu sadrži biljku mačja kandža koja se koristila u Južno-američkoj medicini i za artritis, a najviše za pojačavanje imunološke aktivnosti. Delotvorna je kod lečenja zapaljenja urinarnog trakta, astme, čišćenje bubrega, reumatizma kao i kostobolje.


cena: 3.348,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Tentorium mast protiv bolova

Tentorium mast koja u svom sastavu ima pčelinji otrov (Apitoksin) veoma blagotvorno utiče na bolesti radikulitisa, išijasa, osteohondrosisa, dečije cerebralne paralize, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze, bolesti proširenih vena, ulceracije tkiva (rana koje nastaju kao posledica proširenih vena), hroničnih upalnih procesa, tireotoksikoze, psorijaze, neurodermitisa itd.


cena: 2.628,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VAZOLEKS aktiv gel

VAZOLEKS aktiv gel za lečenje proširenih vena u svom jedinstvenom sastvu sadrži aktivne materije koje jedna drugoj dopunjuju delovanje što daje veoma efikasne rezultate u lečenju venskih bolesti. Gel "Vazoleks-aktiv" ima veoma široku primenu: kod stanja vezanih za povrede i istegnuća ligamenata, jakih udaraca, hematoma (modrica) i otoka različitog traumatskog porekla.


cena: 1.788,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Reishiperna krema

Reishiperna krema na bazi reishi gljive i školjki, pomaže, održava i reguliše metabolizam i mehanizam normalnog funkcionisanja kože, kose i noktiju. Reishiperna krema daje pozitivne rezultate i kod proširenih vena i kapilara, otoka, bola, zamora nogu, kod trauma i povreda, reumatoidnog artritisa, kod infekcija, psorijaze i lišajeva, lomljivih noktiju, slabe kose, kod uporne kandide.


cena: 1.650,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

BALZAM KEDAR

Balzam "Kedar" dobijen mešanjem kedrove smole i borove smole. kedrovo ulje i borova smola u kombinaciji imaju jedinstven efekat na telo: poboljšava cerebralnu i perifernu cirkulaciju krvi (veći dotok kiseonika svim tkivima). Dovodi do proširenja i povećanja broja funkcionalnih kapilara , ubrzava se venski protok krvi i olakšava protok krvi kroz arterije a takođe i otklanja umor u mišićima.


cena: 1.548,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Herboven krema

Herboven krema je prirodno sredstvo pogodno za sprečavanje zapaljenja vena i otklanjanje tegoba izazvanih zapaljenjem vena. Herboven krema u vrlo kratkom vremenskom periodu otklanja bol, otok, crvenilo, žarenje, težinu i zamor u nogama, sprečava proširenje vena.


cena: 1.050,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Mumivet mast 15 ml

Mumivet mast se koristi za saniranje teških oštećenja kože, otvorenih rana i teških upala. S obzirom na svoj sastav, Mumivet je jedinstven proizvod ove vrste u svetu.


cena: 990,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VENORM krema

VENORM biljna krema za proširene vene proizvedena od najkvalitetnijih biljnih komponenti, normalizuje i poboljšava vensku cirkulaciju i smanjuje vidljivost vena. Jedinstvena kombinacija osam lekovitih biljaka povećava protok krvi do perifernih krvnih sudova i normalizuje kapilarnu cirkulaciju uklanjajući bol, grčeve, otoke i osećaj teških i umornih nogu, jača kolagen u zidovima krvnih sudova čime se sprečava njihovo širenje, smiruje venske upale i doprinosi sprečavanju stvaranja ugrušaka u venama i vraća normalnu boju kože.


cena: 980,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraPerspi