Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » HOLESTEROL, TRIGLICERIDI, ŠEĆER, MOKRAĆA

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

HOLESTEROL, TRIGLICERIDI, ŠEĆER, MOKRAĆA

Uklonite masnoće iz organizma (Trigliceride),loš (LDL) holesterol i povišen šećer i mokraćne kiseline u krvi  jer oni mogu dovesti do Ateroskleroze. Lekovi iz naše ponude poći će vam da se savim brzo i lako rešite povećanog nivoa šećera i holesterola u krvi kao i svih vrsta nezdravih masnoća.

GAOČEN hranljive tablete

"Gaočen" proizveden primenom savremene tehnologije ima efekte delovanja na čišćenje organizma i vraćanja funkcija, izuzetno je bogat hranljivim materijama, povoljno deluje na dugovečnost. Osnovna delovanja Gaočen tableta su: smanjnje nivoa šećera i masnoća u krvi, za mršavljenje, čisti creva i vrši detoksikaciju. Preporučuje se ljudima sa tri hiper-poremećaja (hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija) i onima koji žele da sačuvaju jaku i zdravu figuru tela.


cena: 7.900,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Skleran Plus

Skleran Plus je prirodni preparat namenjen osobama sa povišenim holesterolom i naslagama na krvnim sudovima. Napravljen je od lekovitog i začinskog bilja, meda, smanjuje povišene masnoće, reguliše šećer i razlaže hormone stresa.


cena: 7.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

LECITIN 300(granule)

Lecitin 300 u granulama je Ruski preparat na bazi mešavine fosfolipida koji se sastoje od holina, inozitola i fosfatida. Navedene komponente su u grupi hranljivih materija koje su od suštinskog značaja u ljudskoj ishrani. Njihov nedostatak može izazvati ozbiljne poremećaje. Kvalitetne namirnice koje sadrže dovoljne količine lecitina, kao što su heljda, soja, sveža žumanca, veoma često su nedovoljno zastupljene u ishrani.


cena: 4.668,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

API SPIRA

Api Spira dodatak ishrani sa jedinstvenom formulom jer u svom sastavu objedinjuje okeansku algu (spirulina) i pčelinje produkte. Jezgro dražeja je mešavina cvetnog praha, meda i propolisa koje je obavijeno mikrosferičnim omotačem od alge spiruline (Spirulina platensis).


cena: 4.440,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Apitok

Apitok je prirodni dodatak ishrani napravljen na bazi pčelinjih proizvoda. Apitok u sebi objedinjuje jaka metabolistička antioksidnatna svojstva matičnog mleča i imunostimulativno delovanje propolisa. Sastav Apitoka izuzetno deluje na podizanje imuniteta i poboljšanju opšteg stanja celog organizma.


cena: 4.176,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Tentorium Plus

Tentorium Plus dodatak ishrani koji poboljšava funkcije endokrinog sistema, reguliše poremečenu promenu enzima i aminokisleina u jetri, smanjuje nivo holesterola u krvi, efekasno poboljšava mikrocirkulaciju, jača imunitet. Antioksidantna svojstva Tentorium plusa sprečavaju rano starenje organizma.


cena: 3.984,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Formula Ra

Formula RA u svom sastavu ima ekstrakt voskovog moljca koji u ishrani ili kozmetici ima veoma blagotvoran uticaj na tkiva i organe ljudskog organizma. Poboljšava i ubrzava procese regeneracije, ima efekat podmlađivanja tkiva, efikano čisti krv i krvne sudova, normalizuje nivoa holesterola , pozitivno utiče na srčani mišić, oporavlja i revitalizuje ceo organizam posle hemio i radio terapije i izuzetne rezultate daje kod lečenja Tuberkuloze i oporavka posle insulta (moždanog udara).


cena: 2.712,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

GLUKOSIL

Glukosil je biloško aktivni fitokompleks poboljšava funkciju štitne žlezde i gastroenterološkog sistema, vrši aktivnu preventivu razvoja ateroskleroze, poboljšava procese mikrocirkulacije i normališe metabolizam lipida(masti) u organizmu.


cena: 2.388,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

CANAH - HEMP OIL

HEMP OIL Hladno ceđeno ulje od semena konoplje sadrži idealan odnos-3:1 Omega 6 i Omega 3 dve esencijalne masne kiseline od vitalnog značaja za naše zdravlje. Redovnim unosom pomaže regulisanje holesterola i krvnog pritiska, čuvajući srce zdravim. Takođe sadrži Gama Linoleinsku kiselinu, super polinezasićenu masnu kiselinu koja održava hormonski balans.

 


cena: 2.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Triofig eliksir

Triofig eliksir prirodni preparat na bazi lista smokve antidijabteskog delovanja listova smokve na snižavanje triglicerida u krvi ,regulisanja metabolizma i nivoa insulina, održavanje kostiju u dobrom stanju, te mogućnsoti da snižavaju povišen krvi pritisak, uticaja na bolove kod čira, hemeroida, zatvora i bronhitisa preporučuje se dijabetičarima i osobama sa povešenom telesnom težinom.


cena: 2.050,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraPerspi