Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » UROGENITALNE INFEKCIJE

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

UROGENITALNE INFEKCIJE

Lekovi i preparati za trajno uklanjanje bakterija iz organizma: Hlamidija (Chlamydia trachomatis), Ešerihija koli (Escherichia coli), Mikoplazma (Mycoplasma hominis), Helicobacter Pylori, Streptokoka B (B-Streptococus),Stafilokoka (Staphilococus saprophyticus), Proteus mirabilis, Ureaplasma urealyticum ...

Vagitorije namenjene ženama za lečenje bakterijskih, gljivičnih i parazitskih infekcija vaginalnog trakta. Biljni preparati za kandidijazu(Candida albicans), unutrašnje kondilome, pojačan vaginalni sekret, upalu jajnika i jajovoda.

Renimin

Renimin je prirodni preparat u obliku sirupa za lečenje urinarnih infekcija, upale, kamena i cista u bubregu. Aktivne materije iz sastava Renimina rešavaju postojeće probleme i sprečavaju njihovo ponovno nastajanje.


cena: 20.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Duoanster sirup

Duoanster sirup je potpuno prirodan preparat za lečenje muškog i ženskog steriliteta kao i bolesne prostate. Duoanster sirup baziran je na fiziološkim svojstvima aktivnih principa iz mešavine vodenih ekstrakata odabranog bilja i bagremovog meda. Ovi aktivni principi čine primenu proizvoda korisnim u regulaciji funkcionisanja urogenitalnog trakta, sa povoljnim uticajem na hormonalni status i rad polnih žlezda.


cena: 17.500,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

O De Vit

O de vit Preporučuje se osobama koje imaju problema sa imunitetom, često su bolesne od prehlada, infekcija, virusnih oboljenja. O de vit aktivno na sve aspekte imunog mehanizma, poboljšava opšte stanje organizma, poboljšava rad jetre, neutrališe i izbacuje iz organizma slobodne radikale i radionukleide.


cena: 3.036,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

CHLAMYCIN

"CHLAMYCIN" icon Prirodni biljni preparat CHLAMYCIN za lečenje urogenitalnih infekcija i bolesti prostate. KADA ANTIBIOTICI NE POMAŽU Chlamycin zaustavlja rast Candide, gram negativnih i gram pozitivnih bakterija od koje su najpatogenije: Chlamydia trachomatis, Escherichia coli, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Strptococcus , Stafilococcus, Proteus mirabilis...


cena: 2.100,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Ulje divljeg origana

Ulje divljeg origana jedan je od najmoćnijih prirodnih antibiotika koje poznaje nauka. Ulje divljeg origana na prirodan način i efikasno eliminiše patogene, bilo da su to virusi gripa, prehlade, bakterijske ili gljivične infekcije, podiže imunitet i otpornost organizma na alergije. Efikasno je kod: esherihia colli, staphilococus, salmonela, candida, sinusitis, bronhitisa - antispazmatičko dejstvo apreporučuje se i kod upala, gljivičnih, bakterijskih i virusnih infekcija, alergija za eliminisanje parazita iz organizma.cena: 1.770,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

VEZILUT

Vezilut je biološki aktivan dodatak ishrani (BAD) - dopunski izvor peptida za lečenje upale bešike. Sadrži peptidni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su identične strukturi sluznice mokraćne bešike.


cena: 1.680,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

PAPILOMA krema za spoljne kondilome na polnim organima i koži

PAPILOMA krema pomaže u otklanjanju polnih bradavica - kondiloma i kod žena i muškaraca. Biljni sastojci prodiru duboko do korena bradavica i snažno deluju na virus, kondilomi se postepeno smanjuju i nestaju. Tretman PAPILOMA kremom je potpuno bezbolan, bez neželjenih efekata i ožiljaka.


cena: 1.360,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Noni prah

Noni prah moćan je izvor vitamina, minerala, antioksidanasa i polisaharida koji pomažu zdrav rast ćelijskog tkiva i jačaju imunološki sistem. Sadrži i značajne količine kalijuma, gvožđa i vlakana. Ima široku primenu za jačanje i čišćenje organizma.


cena: 1.320,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Papiloma vagitorije za unutrašnje kondilome

PAPILOMA biljne vagitorije za intimnu higijenu i uklanjanje unutrašnjih kondiloma u cervikalnom kanalu i anusu.


cena: 1.300,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Uroefekt

Uroefekt biljne kapi pomažu kod hroničnih  urinoinfekcija izazvanih bakterijama i protozoama (eserihija koli, proteus mirabilis, toxoplasmosis, streptococcus itd.)


cena: 1.300,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraPerspi