Zdravstvo
APOTEKA » medicinske gljive i biljke » svi proizvodi

medicinske gljive i biljke

svi proizvodi
Medicinske gljive i biljke koje pomažu u lečenju i koje se koriste kao preventiva za mnoge bolesti.
Coprinus Comatus (kapsule)

Coprinus Comatus osnovna primena kod dijabetesa tipa 1 i 2, ateroskleroze i cirkulacije krvi, loše probave i abnormalne mikroflore, hemoroida, upala, moždanog udara i problema sa krvnim sudovima , kod problema sa otkucajima srca, alkoholizma i gihta.


cena: 2.532,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Maitake(megavital kompleks)

Gljiva Majtake ili „ gljiva koja pleše" hiljadama godina unazad preporučuje se od istočne medicine kao sredstvo za jačanje tela, poboljšanje sveopšteg zdravlja i produžavanje ljudskog života. Ona je efektivno sredstvo za aktiviranje funkcija imunog sistema, procese razmene i hormonalnog balansa. Dokazan je efekat za normalizaciju težine i masnoća. Njena velika aktivnost za efikasnu stimulaciju ćelijske imune reakcije duguje se tome što se u gljivi sadrže specifični polisaharidi 1.6 betagluken.


cena: 2.532,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Cordyceps sinesis gljiva (čist prah)

Cordyceps sinesis se u današnje vreme smatra medicinski najvrednijom gljivom sa veoma širokim spektrom pozitivnih dejstava na čovekovo zdravlje. Gljiva "Cordyceps sinesis" pozitivno deluje na suzbijanje hroničnog umora i simptoma depresije, jačanje mišića a naročito srčanog mišića, sprečava aritmije, jača krvne sudove i suzbija posledice njihovog oštećenja. Takođe utiče na regilaciju nivoa ¨lošeg¨ i ¨dobrog¨ holesterola, na jačanje imuniteta i suzbijanje posledica stresa a posebno na sprečavanje rasta ćelija tumora. Preporučuje se osobama koje imaju oslabljen organizam uzrokovan raznim bolestima.


cena: 1.200,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

COPRINUS COMATUS (prah 50 gr)

Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, gasi upale u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom, uspešno se koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Upotrebljava sa da se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit.


cena: 990,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Shiitake kapsule

Shiitake kapsule (Lentinus edodes) proizvedene od gljive Šitake vekovima poznate po svojim lekovitim dejstvima. Šitake gljiva se koristi u borbi protiv tumora, bakterija i virusa, jačanje fičke snage i za usporavanje starenja, pomažu kod regulisanja nivoa šećera u krvi, povišenog krvnog pritiska, čićenja krvnih sudova i za smanjnje holesterola.  Deluje antireumatski i antialergiski.


cena: 680,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Bukovača kapsule

Bukovača kapsule (Pleurotus ostreatus) od čiste gljive Bukovače koja raste na bukovom drvetu iz kog crpi mnoge lekovite materije. Bukovača aktivira priodni imuni sistem kod čoveka štiteći ga od raznih infekcija, reguliše nivo holesterola i šećera u krvi, reguliše krvni pritisak i pomaže kod kardiovaskularnih oboljenja. Bukovača zasutavlja rast tumorskih ćelija i pomaže kod oporavka organizma posle hemio i radio terapije.


cena: 640,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Reishi gljiva (Ganoderma Lucidum)

Reishi gljive (Ganoderma Lucidum) su dodatak ishrani sa širokom primenom: jačanje imuniteta, protiv alergija, odlične su za detoksikaciju organizma i deluju protiv tumorno. Reishi gljive su legendarno čudo od svih medicinskih lekovitih biljaka zbog svoje očigledne superiorne lekovitosti i zbog odsustva neželjenih dejstava i toxina prilikom korišćenja. Ganoderma Lucidum sadrži visoku koncentraciju organskog Germanijuma, polisaharida i tripertena.


cena: 550,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraLecenje na Kubi