Zdravstvo
APOTEKA » prirodna kozmetika » NEGA KOŽE

prirodna kozmetika

NEGA KOŽE

Prirodna kozmetika za negu kože i tela

MUMIO Altajski (100% čist) 50 gr

AKCIJA

100% čist Altajski Mumio (Shilajit , Mumijo iili Momia) e u tradicionalnoj medicini koristi kao anti-inflamatorno sredstvo, anti-toksičnio, anti-alergijskio, kao imunomodulator, protiv anti-aging-a( i psihičkog i fizičkog ). Mumio ima svojstva koja mogu obnoviti smanjenu funkciju nervnih stabala i dosta aktivno učestvuje u sintezi DNK. Koristi se u raznim oblicima: čist, kao tonik i dodatak kremama a u svrhu lečenja velikog broja bolesti, jačanju imuniteta, profilaksu, protiv gibitka kose i poremećaja na koži.


cena: 3.120,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Krema" Dermatrofica" i "Dermiko" sapun

Krema "Dermatrofika" i bioaktivni "Dermiko sapun" na bazi placente poseduje primetnu terapeutsku efikasnost u različitim procesima evolucije torpida. Sprečava nastanak bora i starenje kože dajući mladalački izgled licu za sve tipove kože. Nema nikakve negativne lokalne ili sistemske nuspojave.


cena: 6.250,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Slim Aktiv PRO

Slim Aktiv Pro dodatak ishrani, na bazi pulpe specijalno odgajene vrste dinje, za eliminaciju celulita. Slim Aktiv Proe deluje direktno na delovima tela gde se celulit najviše nalazi: kukovima, zadnjici, struku, stomaku i rukama.  Za samo 28 dana terapije smanjuje celulit za čak 9.5% na svim delovima tela.


cena: 4.590,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

ULJE DIVLJE RUŽE (ROSA MOSQUETA)

ULJE DIVLJE RUŽE (ROSA MOSQUETA) hladno ceđeno ulje ploda Čileanske ruže koja raste u hladnim dolinama Anda. Ulje divlje ruže pomaže kod regeneracije kože oštecene mehaničkim povredama, opekotina, aknama, hiruškim zahvatima, zračenjem, dubokim borama i dr. Pored toga, ulje je izuzetno efikasno u prevenciji od nastanka bora i uklanjanje strija.


cena: 1.990,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Triofig krema

Triofig prirodna krema za negu kože na bazi lista smokve. Triofig krema sadrži snažna antioksidaciona sredstava iz lista smokve. Krema neguje i hrani kožu, održava je vitalnom, elastičnom, vlažnom i mekanom. Trofig krema je pogodna za sve tipove kože, zreloj koži pomaže da zablista.


cena: 1.650,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Dermasan krema

Dermasan krema je prirodna krema za negu hrapave i ispucale kože šaka, laktova, kolena i peta. Krema ubrzava oporavak oštećene kože, čini je mekanom i glatkom.


cena: 1.000,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Argan ulje (100 ml)

Arganovo ulje je sasvim sigurno jedno od najpotetnijih ulja na svetu i kao zlatan nektar za kožu, kosu i nokte spada u najmoćnija antiejdžing sredstva. Blagotvorno deluje na bolesti srca, Alchajmerovu bolest, karcinom prostate, a smanjuje i količinu holesterola u krvi. Sprečava nastanak ateroskleroze, ublažava reumu, obnavlja kožu i usporava njeno starenje.


cena: 960,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

ENZBORN® mlečna mast sa uljem čajnog drveta

Kombinacija ENZBORN® mlečne masti i australijskog ulja čajevog drveta ima anti-bakterijski, dezinfekcioni efekat i aktivira zaštitnu funkciju kože. Antiseptički efekat australijskog ulja čaja se prepoznao pre mnogo vekova.ENZBORN® mlečne masti ojačavaju prirodnu funkciju kože kao zaštitnu barijeru


cena: 810,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Antipeg krema

Antipeg biljna krema protiv "staračkih pega".


cena: 720,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Panthenol krema

Pantenol krema zahvaljujući svojoj strukturi I visokoj koncentraciji aktivnih komponenata (D-Pantenol, Vitamin E i Alantoin), krema lakše prodire u dublje slojeve kože čime se postiže obnavljanje, regeneracija I revitalizacija kože. Pantenol krema zdravoj koži održava pravilnu funkciju, a oštećenoj i oboleloj koži stimuliše potpunu regeneraciju tj. obnavlja narušenu prirodnu zaštitnu ulogu kože, zadržava potrebnu vlažnost, a koži vraća mekoću i elastičnost. Posebno razvijena formula omogućava dobru razmazivost I lako upijanje tokom nanošenja.


cena: 375,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi