Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » OKO, VID, GLAUKOM, KATARAKTA

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

OKO, VID, GLAUKOM, KATARAKTA
Lekovi i preparati za lečenje očnih oboljenja. Mogu se lečiti senilna makularna degeneracija, glaukom, katarakta i dijabetička retinopatija, tromboza vene mrežnjače, aterosklerotična i dijabetična angiopatija.
Visoluten kapsule


Vizolucionske kompleksne polipeptidne frakcije izolovane od tkiva mladih životinja. Pruža ciljane i selektivne efekte na ćelije mrežnjače, ciliarnih mišića i konjunktiva, normalizujući njihovu funkciju i metabolizam; Reguliše funkciju vizualnog analizatora.


cena: 14.640,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Pinalex kapi

Pinalex bioregulatorni peptid dizajniran da stimuliše regenerativne procese očnog tkiva kod bolesti i povreda mrežnjače i rožnjače.

Peptidi koji sadrže balzam "Pinalex", izolovani od timusa, vaskularni zid i retina regulišu imunološku funkciju i vaskularne sisteme i poboljšavaju metabolizam u tkivima očiju, čime se procesom oporavka (regeneracije) otpušta na celularni nivo.


cena: 4.880,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

NORMOFTAL

Normoftal je biološki aktivan dodatak ishrani(BAD), dopunski izvor peptida, za regeneraciju strukture oka. Sadrži prirodni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u strukturi oka. Normoftal je namenjen osobama odrasle životne dobi.


cena: 3.900,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

MEMORI RAJS

Memori Rajs preparat sa jedinstvenim sastavom poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje stagnaciju krvi u krvnim sudovima mozga. Ovaj biološko aktivan dodatak aktivira rad nerava u mozgu, poboljšava pamćenje, memoriju, brzinu reakcije. Memori Rajs obezbeđuje tkivo mozga neophodnim aminokiselinama, vitaminima i mineralima, poboljšava rad nervnih ćelija i provodljivost nerava. Štiti ćelije nervnog sistema od slobodnih radikala. Poboljšava strukturu membrane ćelije i sprečava razvoj hipoksije.


cena: 2.388,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Lutein super plus(kapsule)

Lutein super plus kapsule se preporučuju kod problema za vidom, velikih očnih i psihičkih napora ili dugotrajnog rada za kompjuterom. Lutein se definiše kao jedan od najjačih anioksidanata koji ima svojstvo da se akukuliše makuli retine oka gde uništava slobodne radikale koji su glavni krivci degenerativnih oboljenja očiju.


cena: 1.226,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraMyo Inositol - Super vlakna
Lecenje na Kubi