Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » OKO, VID, GLAUKOM, KATARAKTA

lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani

OKO, VID, GLAUKOM, KATARAKTA
Lekovi i preparati za lečenje očnih oboljenja. Mogu se lečiti senilna makularna degeneracija, glaukom, katarakta i dijabetička retinopatija, tromboza vene mrežnjače, aterosklerotična i dijabetična angiopatija.
Visoluten kapsule


Vizolucionske kompleksne polipeptidne frakcije izolovane od tkiva mladih životinja. Pruža ciljane i selektivne efekte na ćelije mrežnjače, ciliarnih mišića i konjunktiva, normalizujući njihovu funkciju i metabolizam; Reguliše funkciju vizualnog analizatora.


cena: 14.640,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Pinalex kapi

Pinalex bioregulatorni peptid dizajniran da stimuliše regenerativne procese očnog tkiva kod bolesti i povreda mrežnjače i rožnjače.

Peptidi koji sadrže balzam "Pinalex", izolovani od timusa, vaskularni zid i retina regulišu imunološku funkciju i vaskularne sisteme i poboljšavaju metabolizam u tkivima očiju, čime se procesom oporavka (regeneracije) otpušta na celularni nivo.


cena: 4.880,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

NORMOFTAL

Normoftal je biološki aktivan dodatak ishrani(BAD), dopunski izvor peptida, za regeneraciju strukture oka. Sadrži prirodni kompleks sastavljen od aminokiselina koje su fiziološki prisutne u strukturi oka. Normoftal je namenjen osobama odrasle životne dobi.


cena: 3.900,00 din.

narudba-proizvoda

narudba-proizvoda

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentara