Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » MRŠAVLJENJE » Alge za mršavljenje (snella)

MRŠAVLJENJE

Lekovi i prirodni preparati za mršavljenje sagorevaju masne naslage, koriste se kao zamena za obrok, smanjuju apetit i pomažu kod održavanja željene težine. Rešite se suvišnih kilograma bez upotrebe dijete.
Alge za mršavljenje (snella)
klikni za veći sliku

Alge za mršavljenje (snella)

Prirodni preprat za mršavljenje

cena: 1.496,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 75 tableta
Poreklo: Italija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Alge za mršavljenje (snella) se preporučuju za: održavanja idealne figure, sagorevanje masnoća, regulisanje telesne težine, celulita, nedostatka joda. Braon alge imaju energobalansirajuće delovanje na štitastu žljezdu, normalizuju digestivni sistem, urinarni trakt i izbacivanje tečnosti. Smanjuju nivo lošeg holesterola, regulišu krvni pritisak, relaksiraju krvni pritisak, imaju antisklerotično, antimikrobno i anti-inflamatorno delovanje.

Alge za mršavljenje sastav:

Svaka tableta sadrži: KELP (braon alge) - 68,18mg, Spirulina - 60mg, bela breza - 80mg, Azijska Centela - 40mg, joda 75mg.

Braon alge (KELP) su osobito bogate jodom i selenom koji su deficitarni u ishrani.U sastavu ove super hrane ulazi ogromna količina mikroelemenata, polisaharida, vitamina i aminokiselina, polinezasićenih masnih kiselina. Osnovni efekat reguliranja telesne težine duguje se alginovoj kiselini koja ima unikatnu sposobnost da zadržava i izbacuje toksine iz organizma. Braon alge smanjuju apetit, štite od taloženja masnoća i imaju moćan detoksifirajući efekat.
Spirulina je plavo-zelena alga znana kao odlično sredstvo za sagorevanja masnoća. Sadrži specifične materije koje regulišu razmenu masnoća u organizmu, pomažu detoksifikaciju, regulišu nivo tiglicerida i holesterola. Odlično sredstvo za smnjenja osećaja gladi zato što je bogata sa puno korisnih hranljivih materija.

Bela breza je predivan prirodni diuretik koja kao deo ovog proizvoda daje maksimalni efekat i ima anti-inflamatorno i analgetsko delovnje.

Azijska centela na optimalan način dopunjuje delovanje ove formule i pomaže kod formiranja figure osobito problematičnih zona kao što su butine, kukove i stomak. Ima jako izraženi anticelulitni efekat.

Alge za mršavljenje način upotrebe i doziranje:

3 puta na dan po jednu tableti prije jela. preporučuje se kontinuirana upotreba u trajanju od 2 meseca a nakon toga napraviti pauzu od najmanje mesec dana.

Napomena: preporučena doza se nesme prekoračiti!

Ne preporučuje se: Trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina te osobama osetljivim na neku od komponenti.

Način čuvanja: na suvom mestu i temperaturi do 25°C

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi