Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » IMUNITET » AMAZONSKA GRAVIOLA(prah)

IMUNITET

Imunitet , ojačajte imuni sistem jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i najvažniji je za naše zdravlje jer jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma. Jačanjem imuniteta smanjujete mogućnost nastanka tumora jer jak imuni sistem uništava svaki patogen.


AMAZONSKA GRAVIOLA(prah)
klikni za veći sliku

AMAZONSKA GRAVIOLA(prah)

Prirodni preparat za jačanje imuniteta i regulaciju opšteg stanja organizma

cena: 2.790,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 150 gr
Poreklo: Brazil
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Amazonska Graviola je potpuno prirodni preparat, od ploda Graviole, koji je isušen i samleven tako da je zadržao sva svojstva svežeg voća. Preparat ne sadrži gluten, boje, arome i kozervanse. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih. Amazonska Graviola efikasno podiže imunološki sistem, vraća životnu energiju, sprečava nastanak teških infekcija i normalizuje rad unutrašnjih organa.


Graviola (Anonna muricata) je tropsko drvo poreklom iz prašuma Amazonije. Vekovima se koristi za tretiranje i prevenciju mnogih oboljenja, pa čak i onih najtežih. Graviola je hit prirodne medicine u svetu i vesti o njoj se šire brzinom svetlosti.

Istraživanja u svetu su pokazala da biljka Graviola ima snažno dejstvo i da ACETOGENIN iz njenog sastava veoma precizno eliminise ostecene (kancerogene) ćelije , dok zdrave ćelije organizma stiti. Takodje, Graviola pomaže i već obolelom organizmu da se lakše izbori s oboljenjima i kod upotrebe agresivnih terapija. Najbolje je koristiti preventivno kao dodatak ishrani.

Amazonska graviola primena:

Kod ublažavanja nervne napetosti i stresa, depreseje, popravlja raspoloženje i poboljšava san.
Za regulaciju krvnog pritiska.
Graviola se primenju kod lečenja bakterijskih, virusnih i parazitarnih infekcija.
Koristi se kod crevnih parazita, stimulacije laktacije, kao i adstrigentno sredstvo kod dijareje i dizenterije.

Dejstvo Amazonske Graviole:

izuzetno efikasno podiže imunološki sistem,
vraća životnu energiju,
sprečava nastanak teških infekcija,
normalizuje rad unutrašnjih organa,
blagotvorno deluje na nervni sistem,
pomaže u regulaciji krvnog pritiska.

Plod Graviole predstavlja značajan nutritivni izvor ugljenih hidrata, posebno fruktoze, kao i vitamina C, B1, B2, B3.... Takodje predstavlja izvor biološki aktivnih sastojaka kao sto su ANTOCIJANI, FLAVONOIDI, TANIN, ACETOGENINI i dr. Izvrstan je izvor vlakana, antioksidansa, kalcijuma, kalijuma i fosfora.

Način upotrebe amazonske graviole:

1 kafenu kašičicu Graviole pomešati sa 250 ml vode, dva puta na dan. AKo se proizvod koristi po uputstvu jedna boca traje oko mesec dana.

Sasatav graviole :

Prah ploda Graviole 75% i maltodextrin 25 %. PROIZVOD NE SADRŽI GLUTEN.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi od 15-30 stepeni C, van domašaja dece. Nakon otvaranja bočice rok za upotrebu je 30 dana.

Rok trajanja: 24 meseca

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi