Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ANKSIOZNOST - neuroza » ANKSIOFITOFLAST

ANKSIOZNOST - neuroza

Prirodni preparati i lekovi za lečenje anksioznosti - neuroze. Izlečite poremećaje koje anksioznost izaziva: nervozu, histerične reakcije, hipohondriju, fobiju, kompulzivne neurozu, anoreksiju, impotenciju - erektilnu disfunkciju.


ANKSIOFITOFLAST
klikni za veći sliku

ANKSIOFITOFLAST

Flaster za lečenje anksioznosti na biljnoj bazi

cena: 1.200,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 45 kom
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

ANKSIOFITOFLASTER icon - anksio fitoterapiski flaster za eliminaciju napetosti, teskobe i strahova na biljnoj bazi. Trostruko delovanje na neurozu putem: biohemiskog i biofrekventnog delovanja kao i delovanjem preko određenih akupukturnih tačaka.

Anksiofitoflaster deluje trostruko na neurozu, zato ga i nazivamo ZLATNIM TROJSTVOM

Delovanje

1. Biohemisko delovanje putem biohemiskih jedinjanja koja se nalaze u komponenti na flasteru a koja su biljnog porekla (time se smanjuje živčana napetost, povećava životna radost, stresne situacije se mnogo lakše prevazilaze i dobija se mnogo više na koncetraciji).

 

2. Biofrekventnim delovanjem preparata radi vraćanja normalnog biofrekventnog funkcionisanja određenih sistema organa (usled negativnih emocija i negativnog okruženja menja se i i biofrekvencija mozga, preparat na flasteru svojim delovanjem to vraća u normalu jer je laserom obrađen tako da samo jednom frekvencijom deluje).

3. Delovanjem preko određene akupukturne tačke na meridijanu i uspostavljanje normalnog protoka životne energije (tačka na grudima pored smirivanja neroze veoma stimulativno deluje i na sam želudac koji (iako neznamo) često mnogo utiče na naše psihičko stanje, dok tačke na rukama pored neuroze umiruju srce naročito kada su u pitanju aritmije).

Kod upotrebe anksiofitoflastera ne postoji mogućnost predoziranja a takođe se ne stiče zavisnost kao kod ostalih lekova.

Upotreba

Blagotvorno dejstvo flastera primećuje se odmah nakon par sati od kako ste ga prilepili. Za dugotrajniji učinak mora se koristiti flaster nekoliko nedelja pa i meseci za potpuno izlečenje. Princip je kao kod homeopatskog lečenja (male količine - veliki učinak).Svaka kura akupunkture sadrži minimum sedam terapija i upravo zbog toga je u pakovanju sedam pari flastera koji se lepe na obe ruke na tačku koja je naznačena dole na slici. Pored ovih flastera postoje i veći koji se lepe na grudi i njih ima pet komada. Oni se koriste kada je nervoza zaista velika i kada ste opsednuti mnogo degenerativnim mislima i ako je želudac uzrok nervoze. U slučaju pojave mučnine flaster na grudi skinuti pa posle par sati ga ponovo prilepiti. Ovaj se flaster lepi u vremenskim razmacima kao i mali s time što se pre završava.

tačka 1

tačka 2

Flastere na rukama menjati svaki dan, prva četiri dana, posle napraviti pauzu od jednog dana pa opet prilepiti 5. par flastera i držati takode 24 časa. Znači posle 4. flastera praviti pauzu od jednog dana. Posle 6. flastera napraviti pauzu od dva dana i prilepiti zadnji par. Tako dobijate jedinstveni tretman akupunkture u vašem domu. Veoma je bitno da tačku pravilno locirate. Na 5 cm po središnjoj liniji od prevoja šake. Tacnije ćete je locirati ako se bockate tupim delom igle. Kada osetite pojačan senzibilitet u jednoj tački to je onda ta tačka. Pažljivo staviti melem sa flasterom na tu tačku. Ako vam je zgodnije možete prvo staviti prstima melem pa preko njega flaster. Ako vam se i zgužva neki flaster upotrebite drugi rezervni. Melem na flasteru nikako ne dirati pincetom ili bilo kojim metalnim predmetom, najpogodnije je sopstvenim prstima a ne neko drugi da ga dira. Melem je identičan i na malim i na većim flasterima.

Flastere držati što dalje od bilo kog električnog aparata ili instalacije.
Jedno pakovanje flastera dovoljno je za terapiju od mesec dana.

Kontraindikacije

Ne postoji kontraindikovano delovanje, jedino se može pojaviti malo crvenilo kože ako je neko alergičan na određene biljke. Tada se jednostavno skine flaster i sve se vraća u normalno stanje.

NEIGUAN je 6. tačka meridijana perikarda i nalazi se 5 cm iznad sredine prednje brazde zapešća Ova se tačka koristi bilateralno odnosno odjednom na obe ruke. Indikovana je kada pored neuroze imate i problema sa pritiskom, aritmijom srca i seksualnih problema. Ovu tačku prvenstveno preporučujem jer utiče pored depresije i na regulaciju sna.

tačka6

JIUWEI je 15. tačka meridijana koncepcije i nalazi se u visini vrška ksifoidnog nastavka u medijalnoj liniji. Ovu tačku koristiti kada pored neuroze imate probleme i sa disanjem kao i sa varenjem.

tačka15
1 komplet: 1.100.- din 2 kompleta: 1.900.- din 3 kompleta: 2.600.- din
U polju "napomena poručioca" formulara za narudžbu proizvoda navesti broj kompleta.

CENA ZA INOSTRANSTVO: 11 EURA

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi