Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » TUMOR lečenje i preventiva » Artemisinin (slatki pelin) kapsule

TUMOR lečenje i preventiva

Lekovi i prirodni preparati koji deluju protiv tumorno a koriste se i kod lečenja već nastalog tumora ili onih u poodmakloj fazi gde operacija iz nekog razloga više nije moguća. U ovim slučajevima jedno od rešenja je upotreba prirodnih bioloških aktivnih preparata koji su neškodljivi, ne ispoljavaju toksična, mutagena, teratogena i alergijska dejstva i mogu se koristiti dugi niz godina. Prirodnih biološki aktivni preparati (BAD)imaju antioksidantno dejstvo, pojačavaju proizvodnju antitela, sprečavaju stvaranje slobodnih radikala i time usporavaju proces starenja. Biološki aktivni preparati se mogu koristiti paralelno i sa drugim terapijama jer dolazi do bržeg oporavljanja organizma naročito posle Hemioterapije ili radioterapije (zračenja).


Artemisinin (slatki pelin) kapsule
klikni za veći sliku

Artemisinin (slatki pelin) kapsule

Prirodni lek za lečenje kancera(tumora) i malarije

cena: 3.400,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Artemisinin - slatki pelin - čudesna biljka efikasna u borbi protiv monogih vrsta tumora. Dokazano uništava samo karcenogene ćelije, i ova metoda je veoma je slična metodi lečenja kiseonikom. Artemisinin se koristi kao : anti-virusno, anti-bakterijsko, anti-kancerogeno, anti-parazitsko, anti-gljivično, anti-inflamatorno i anti-malarijsko sredstvo. Artemisinin je jedini priznati lek koji može upotpunosti izlečiti malariju. Sastoji se od 98% ekstrakta artemisinina slatkog pelina.

Šta je artemisinin?

Artemisinin se ekstraktuje iz biljke koja se naziva slatki pelin a koja raste u jugoistočnoj Aziji .Kinezi su ga od davnina koristili za lečenje malarije i trenutno je jedini priznati lek u svetu kojom se ta bolest može izlečiti u potpunosti. Mnogi naučnici su dokazali da je ova čudesna biljka podjednako efikasna u borbi protiv raka a da aktivni sastojak slatkog pelina - artemizinin, može da bude bezbedan, netoksičan i jeftin lek za rak.
Kancerogene ćelije imaju mnogo veću koncentraciju gvožđa u odnosu na normalne ćelije. U toku istraživanja, naučnici su izvadili iz organizma ćelije sa maksimalnom kocentracijom gvožđa i u njih injektovali artemisinin. Rezultat je bio da artemisinin ima osobine inhibicije i uništavanja kancerogenih ćelija. Artemisnin ili slatki pelin u kontaktu sa gvožđem oslobađa slobodne radikale koji uništavaju kancerogene ćelije.
Na primer:ćelija raka dojke ima 15 puta veću koncentraciju gvožđa, kad artemizinin dođe do maligne ćelije, oslobađaju se dva molekula kiseonika i stvore se slobodni radikali koji ubijaju tu ćeliju. To se ne događa u normalnim ćelijama, već samo u onima koje sadrže veliku količinu gvožđa. Metoda lečenje atremisininom je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.
Istraživanjem je potvrđeno da atremizinin uspešno ubija kancerozne ćelije: u slučaju raka dojke, 28 odsto ćelija ubijeno je za 16 sati, uz dodatak gvožđa, 98 odsto malignih ćelija za isto vreme. U slučaju leukemije, za samo 8 sati uništeno je 100 odsto malignih ćelija. Postoje tri derivata aktivnog sastojka artemizije anue: artesunat je rastvorljiv u vodi, on je najaktivniji i najmanje toksičan, ali se i najkraće zadržava u telu. Artemeter je ulje ili lipid koji je rastvorljiv i ima najduži poluživot u telu. On je takođe i najtoksičniji (ali to je povezano isključivo sa visokim dozama). Njegova velika prednost je u tome što može da prelazi krvno-moždanu barijeru da bi stigao do raka u centralnom nervnom sistemu. Artemizinin je aktivno matično jedinjenje, ima srednji poluživot u organizmu, a takođe može da pređe krvno-moždanu barijeru.

Primena Artemisinina

Artemisinin deluje ciljano na mnoge tipove kancerogenih oboljenja tako da je primena Artemisinina dala odlične rezultate kod lečenja mnogih tumora: debelo crevo, rak dojke, jajnika, kancer puća, raka pankreasa, prostate, bubrega i leukemije.

Artemisin se još primenjuje kod:

  • Za ublažavanje bola, kao anelgetik, kod pacijenata obolelih od raume i dispepsije.
  • Jačanje imunog sistema delujući kao anti-bakteriološko, anti-virusno i anti-gljivično sredstvo.
  • On takođe reguliše funkcije raznih mehanizama koji utiču na imuni sistem.
  • Kao sredstvo za odklanjanje raznih kožnih infekcija.
  • Kod ublažavanje simptoma groznice.

Artemisinin sastav:

Extrakt artemisinina 98% (200 mg)

Artemisinin način upotrebe i doziranje:

Uzimati jednu kapsulu 200mg (Cistog 98% artemizina) dnevno. Preporucena doza se ne sme prekoraciti !
Artemizinin u terapiji najbolje je uzeti na prazan stomak, sa nekim prirodnim mastima, kao što je ulje od konoplje, da bi se poboljšala apsorpcija.

U P O Z O R E NJ E

1. Artemisinin ne treba uzimati 30 dana posle terapije radijacijom ili hemoterapije pošto postoji mogućnost da se gvoždje pomeri u tkivo koje okružuje ćelije.

2. Proizvod nije namenjen osobama osetljivim na sastojke iz familije ASTERACEAE(neven, maslačak suncokretkamilica, ambrozija)

3. Ne savetuje se korišćenje trudnicama, dojiljama, sobama sa dijabetesom i srčanim aritmijama.

4. Ne uzimati sa sokom od gepfruta.

5-reba unositi gvožđe nelkoliko dana pre početka terapije artemisininom.

6. Tumor markeri mogu da počnu da se povećavaju u početnim fazama iako artemisinin uništava tumor.

7. Vitamin E može da utiče na efektivnost artemisinin terapije i delovanja slatkog pelina.

8.Primenu proizvoda može da prati abdominalni bol, bradikardija, dijareja, nauzeja, povraćanje, gubitak apetita i smanjenje broja retikulocita.

9. Ne savetuje se primena sa antineoplasticima, antibioticima, imunosupresivima i antifugalnium lekovima.

Saznajte sve o Artemisininu na ovom linku: http://lekovitasvojstva.com/artemisinin/

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi