Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » CREVA čišćenje i lečenje » COLON CLEANSE (Psyllium)340 gr

CREVA čišćenje i lečenje

Očistite creva i organizam od svih toksina u organizmu jer taloženje otrovnih materija u pojedinim delovima(najčešće krivinama i zidovima) creva može prourokovati nastanak karcinoma debelog creva, Dokazano je da preko 90% bolesti nastaje zbog naslaga na debelom crevu i da smrt nastaje u debelom crevu! Ovi preparati se pored čišćenja creva koriste i kod crevnih parazita(kandida), kao i lečenja dijareje i dizenterije, poroznih creva...


COLON CLEANSE (Psyllium)340 gr
klikni za veći sliku

COLON CLEANSE (Psyllium)340 gr

Prirodni preparat za čišćenje creva i detoksikaciju organizma

cena: 0,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 340 gr
Poreklo: USA
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

COLON CLEANSE je dodatak ishrani na bazi biljnih vlakana proizveden od rezistentne biljke , poznate širom sveta, ljuspice Psylliuma koja je jedan od najlakših i najsigurnijih laksativa koji se vekovima koristi u medicini. Colon Cleanse efikasno eliminiše metabolički otpad, čisti naslage sa zidova creva, uvlači u sebe toksične supstance i izbacuje ih napolje sa stolicom. Upotreba COLON CLEANSE omogućuje prirodno čišćenje i detoksifikaciju celog organizma. Ne sadrži šećer, so, masti, holesterol ili proteine, mogu ga koristiti i dijabetičari.

COLON CLEANSE će vas osloboditi svih naslaga toksičnog i metaboličkog otpada iz digestivnog trakta. Njegovom redovnom upotrebom sprečava se nagomilavanje naslaga iz metaboličkog otpada. Nastao je 1981 god. i ostao najbolji originalni dodatak ishrani od 100% biljnih vlakana psylliuma.

O Psylliumu
U proteklih 20-tak godina naučna istraživanja o zdravstvenim prednostima bljnih vlakana Psylliuma privuklo je veliku pažnju, pomažu u jačanju otpornosti creva, sprečavanju raka debelog creva, pomžu kod lečenja divertikuloze, pomažu pri mršavljenju, čišćenju creva i zatvora, kao i snižavanju nivoa holesterola. Psyllium sadrži prirodna vlakna iz zrna, ne spada u pšenicu, urod u sebi sadrži 60 do 70 procenata topivih vlakana, osam puta više nego što sadrže ovsene mekinje. Topiva vlakna jačaju funkciju stomaka uvlačeći u sebe vodu formirajući jednu gelatinoznu masu koja stvara jednu mekšu stolicu. Vrsta Psylliuma koja se koristi u SAD (a sada i kod nas) zove se Plantago Ovata, ili poznat još i kao Plavi Psyllium i dolazi nam iz Indije

Ljuspice Psylliuma su faktički sloj zalepljen oko semena. Sadrže čista hranljiva vlakna i to je jedini deo biljke koji se koristi u proizvodu od Psylliuma.Nutritivna vrednost mu se sastoji uglavnom od glikozida, belančevina, polisaharida, vitamina B1 i holina. Samo seme sačinjava 40% linolna kiselina (LA), od suštinske važnosti za zdravlje. Ljuspice se uglavnom sastoje od biljnih vlakana koje zovemo hemiceluloza što je kompleks ugljenih hidrata koje nalazimo u žitaricama, voću i povrću. Hemiceluloza je nesvarljiva, međutim, delimično se razgrađuje u debelom crevu i na taj način hrani prijateljsku crevnu floru Psyllium pomaže apsorbovati toksine stvaranjem sunđerasto gelatinozne mase u crevima. Bubri u crevima i povećava svoj obim 35 do 50 puta upijajući u sebe vodu, čisteći naslage iz nabora i pukotina na zidovima creva, vezujući za sebe toksine i izbacuje ih napolje sa stolicom. Crevima je potrebna dnevna doza vlakana radi adekvatnog izbacivanja stolice što je potrebno za održavanje peristaltike. Ovaj efekat sunđera stimuliše peristaltiku, za ritam mišićne kontrakcije u crevima i odgovoran je za proces izbacivanja stolice. Kroz ovaj proces izbacuju se loše bakterije koje su preživele u ljudskoj stolici i kroz creva se zajedno sa stolicom izbacuju i eliminišu.

Psyllium ima veliku tradiciju korišćenja kao sredstvo za čišćenje i podmazivanje digestivnog sistema. Izuzimajući svako ozbiljno medicinsko stanje, osnovni uzrok zatvora je nedostatak biljnih vlakana u ishrani. U SAD Psyllium je priznat kao prirodni laksativ. U zavisnosti od osobe do osobe, jedna kafena kašikica Psylliuma dnevno može da pospeši regularan rad creva. Iako u zavisnosti od slučaja do slučaja rezultati se mogu pojaviti i tek posle tri ili više dana. Ljuspice Psylliuma umiruju nadražaj creva i ne mogu se porediti sa netopivim vlaknima pšeničnih mekinja i zobenih mekinja, kod kojih su često prisutne pojave iritacije i alergijske reakcije. Kao jedan izvrstan izvor vlakana, Psyllium ne vrši pritisak na nervne reflekse, ne oštećuje creva i tonus, i bezbedan je za dugotrajnu upotrebu.


COLON CLEANSE smiruje i štiti crevni trakt tokom čišćenja, prijatnog je ukusa i potpuno bezbedan za svakodnevno korišćenje.

COLON CLEANS način upotrebe:

Dnevno jedna supena kašika (maksimalno 3x1 kašika) COLON CLEANSE preparata razmućena u čaši tečnosti (voda, sok, jogurt) 30 minuta pre obroka.

-u slučajevima konstipacije, za drenažu creva: 7-25 g/dnevno
-za zaustavljanje proliva: 10 - 30 g/dnevno
-za sniženje masnoća u krvi: 10g/ dnevno

Deca

Deca starija od 6 godina mogu koristiti jednu malu kašičicu COLON CLEANSE razmućenu u čaši vode, najbolje pre doručka.

Trudnice

Mogu ga koristi u količini predviđenoj za decu stariju od 6 godina, tj. pola doze za odrasle. Pre upotrebe proizvoda potrebno je konsultovati se sa lekarom.

Dijeta

Postojanje naslaga celulita najavljuje potrebu korišćenja dijete, počnite piti COLON CLEANSE da bi ste pored mršavljenja očistili i detoksifikovali creva.

DORUČAK - zamenite jednom kašikom COLON CLEANSE zamućenog u jogurtu.
RUČAK - jedite uobičajeni ručak.
VEČERA - pre večere popijte jednu kašiku COLON CLEANSE razmućenu u čaši vode. Pre spavanja popiti još dve čaše vode.

Već nakon nekoliko dana korišćenja primetit će te prve rezultate gubitka kilograma .

COLON CLEANSE pruža gubitak telesne težine bez upotrebe ekstremnih dijeta. Bubrenjem vlakana u telu stvara osećaj sitosti. COLON CLEANSE se može koristiti 2-3 puta dnevno pre obroka u prvih mesec dana, a po isteku mesec dana smanjiti dozu na jednom dnevno pre obroka, najbolje pre večere.

U sličaju problema sa: zatvorom, bolom u zglobovima, infekcijskim problemima - preporučuje se redovna upotreba do prestanka problema.

Za dijabetičare

Pre doručka zamutiti jednu kašiku COLON CLEANSE proizvoda u čaši vode. Upotreba 1-2. kašike biljnih vlakana dnevno smanjuje glikamijski indeks hrane, obezbeđuje konstantan nivo šećera u krvi. Uz konsultaciju sa lekarom može se postepeno smanjivati prepisana terapija.

Kožna obolenja

Problemi sa kožom najavljuju da je telu potrebna detoksifikacija. Pored upotrebe određene terapije za lečenje problema: psorijaze, akni, ekcema, candide, itd. preporučuje se upotreba proizvoda COLON CLEANSE, zbog učinkovitijeg delovanja terapije.

VAŽNO!

Da bi se postigli što bolji rezultati preporuka je da se pije dnevno najmanje 2 litre tečnosti. Nemojte sačekati da nabubri u tečnosti!

Popiti odmah, da bi se proces bubrenja vlakana i pretvaranje u gelatinoznu masu dogodilo u želucu i tankom crevu.
COLON CLEANSE mogu koristiti i dijabetičari ! Ne sadrži šećer, so, masti, holesterol i proteine.

NAPOMENA:

  • Nemojte prekoračiti dnevno preporučenu dozu!
  • Korišćenje ovog dodatka ishrani ne zamenjuje dnevni obrok.
  • Iskoristiti prije isteka roka upotrebe navedenog na kutiji.
  • Čuvati na hladnom i suvom mestu! Držati van domašaja dece!

Sastav: 100% Psyllium husk (ljuspice Psilijuma)

Način čuvanja: na suvom mestu i temperaturi do 33°C

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem 2020/2012 i 2021/2012 od 07.6.2012.god.

REDOVNA CENA 4.400.- PORUČI NA AKCIJI za 3.960,00

TRENUTNO NEMA NA LAGERU!

Zamena je "SUPER VLAKNA" SUNFIBER pogledajte...

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi