Zdravstvo
APOTEKA » medicinske gljive i biljke » svi proizvodi » COPRINUS COMATUS (prah 50 gr)

svi proizvodi

Medicinske gljive i biljke koje pomažu u lečenju i koje se koriste kao preventiva za mnoge bolesti.

COPRINUS COMATUS (prah 50 gr)
klikni za veći sliku

COPRINUS COMATUS (prah 50 gr)

Dodatak ishrani za lečenje dijabetesa, zatvora, hemoroida i protiv nastanka raka

cena: 1.100,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50 gr
Poreklo: Kina
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, gasi upale u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom, uspešno se koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Upotrebljava sa da se spreči slepilo, anputacija nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit.

"Coprinus Comatus" (ili dlakava griva) može da se uzgaja ali nije dugotrajna. Ova gljiva je dugo proučavana. Prva ispitivanja počinju još daleke 1934 godine pošto je bila odomaćena u Evropi.

Extrakt Coprinus-a nije komercijalno dostupan pa se jedino koristi kao sušena ili u obliku tableta od praha presovane gljive.

Coprinus sadrži veliki procenat kalcijuma, kalijuma, gvoždja, magnezijuma, cinka, mali procenat natrijuma, 20 slobodnih amino kiselina a takodje je dokazano da Coprinus pečurke sadrže i proteine i preko 50% polisaharida koji su sa medicinskog aspekta najznačajniji sastojak lekovitih gljiva, pored toga sadrži i 8 esencijalnih amino kiselina koje ljudsko telo ne može da samo proizvede.

Sušeni prah se naročito koristi prilikom lečenja dijabetesa. Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, gasi upale u organizmu i povrh svega sprečava kardiovaskularne bolesti izazvane dijabetesom. Očuvava ćelije pankreasa koje proizvode insulin. Samo jedan sat posle konzumiranja praha Coprinusa nivo šećera u krvi se redukuje za 41,3%, tri sata kasnije nivo šećera je još uvek smanjen za 31%, čak i nakon šest sati nivo šećera u krvi je niži za 20% nego pre unošenja praha Coprinusa.

Nema uočenih razlika između redukovanja nivoa šećera u krvi Coprinusom i antidijabetičkim lekovima. Coprinusom se leči uzrok dijabetesa bez ikakvih sporednih i neželjenih efekata.

Upotrebljava sa da se spreči slepilo, aputaciju nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaze varenje i poboljsava apetit. Upotreba Coprinus-a je fantastičan korak za sve obolele od dijabetesa kao i osobe koje bi da smanje nivo šećera u krvi i smanje mogućnost arteroskleroze i njene posledice izazvane šećerom u krvi. Naučno je dokazano da smanjuje mogućnost oboljenja od raka i SARCOMA. Coprinus se takodje uspešno koristi u terapijama protiv hemoroida kao i problema probavnog trakta.

Medicinska upotreba COPRINUS COMATUS:

  • Dijabetes tipa I i II
  • Hemoroidi
  • Opstipacija (zatvor)

Preporučeno dnevno doziranje je 3 x 0,5g sušenog praha

Saznajte sve o Coprinus Comatus gljivi na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi