Zdravstvo
APOTEKA » prirodne kreme i melemi » INFEKCIJE, RANE, OPEKOTINE, CRVENILO » ENZBORN® mlečna mast sa uljem čajnog drveta

INFEKCIJE, RANE, OPEKOTINE, CRVENILO

Prirodne kreme i melimi za lečenje crvenila kože, opekotina, ujeda insekata, sporo zarastajućih rana, dekubitisa i infekcija kože.


ENZBORN® mlečna mast sa uljem čajnog drveta
klikni za veći sliku

ENZBORN® mlečna mast sa uljem čajnog drveta

Prirodna nega u slučaju iritacije kože i zaštitu od mnogih kožnih problema

cena: 810,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 100 ml
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Kombinacija ENZBORN® mlečne masti i australijskog ulja čajevog drveta ima anti-bakterijski, dezinfekcioni efekat i aktivira zaštitnu funkciju kože. Antiseptički efekat australijskog ulja čaja se prepoznao pre mnogo vekova.ENZBORN® mlečne masti ojačavaju prirodnu funkciju kože kao zaštitnu barijeru

ENZBORN® mlečna masti preporučuje se korišćenje kod akni, malih čireva, dermatitis, alergija, razne vrste herpesa, male bradavice, napukle i iritirane kože, ekcema, lisaja, opekotine (od aparata za grejanje i sunca), ujeda insekata, dekubitisi (od primenjuje oko rane), ogrebotina gljivica kože i iritacije kože, briga za intimne oblasti.
Preventivna upotreba za zaštitu kožnih problema na izlasku u prirodi - protiv ujeda insekata i infekcija kontaktu sa biljkama.

Dejstvo: ulje čajevca ima antibakterijsko, antiseptik, antivirusna i antigljivična svojstva.
Dodatna dejstva: Ekstrakt čajnog drveta hrani i štiti kožu od bilo kakvog problema sa kožom. Mast je dermatološki testirana i dokazano neguje kožu. Održava vlažnost kože i štiti od isušivanja i štetnih uticaja spoljašnje sredine. Miris MASTI ima moć da odbije komarce.

Pogodno za dnevnu brigu vitalizmaciju kože. Ima pozitivan efekat na prirodnu ravnotežu kože i sprečavaju da postane suva i hladna. Pripremljena kao tanki film, štiti od vlažnosti, tečnosti, prljavštine i uticaja okoline.

ENZBORN® mlečna mast način upotrebe:

Naneti na kožu 1-2 puta dnevno sa blagim pokretima masaže

Ne sadrži konzervanse, boje ni parfeme

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi