Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » BUBREZI kamen, ciste, pesak, upala » FITOREN

BUBREZI kamen, ciste, pesak, upala

Lekovi i preparati za bolesti bubrega, kamenje, ciste, pesak, kao i infekcije mokraćnih kanala i bešike. U ovoj kategoriji su ponuđeni i lekovi i prepatai za lečenje već nastalog tumora ili preparati koji se koriste kao preventiva kod nastanka tumora bubrega.


FITOREN
klikni za veći sliku

FITOREN

Prirodni preparat za izbacivanje kamena i peska iz bubrega, leči upalu mokraćne bešike i mokraćnih kanala

cena: 2.370,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 90 tableta
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Fitoren - prirodni preparat za rastvaranje kamena i izbacivanje peska iz bubrega. Efikasnost proizvoda dokazana je kliničkim ispitivanjima. Fitoren ispoljava snažno antiinflamatorno delovanje u slučajevima akutnih i hroničnih urinarnih infekcija izazvanih različitim vrstama bakterija, pomaže u lečenju akutni i hroničnih upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala, zatim kod hroničnog cistitisa i hroničnog pijelonefritisa. Fotoren se koristu i za preventivu(profilaksu) kod razvoja bolesti bubrega kod osoba obolelih od dijabetesa.

Fitoren smanjuje učestalost i jačinu bubrežnih grčeva. Fitokompleks ima diuretički i protivupalni efekat, antiseptičko dejstvo i sprečava stvaranje kamena. Istraživanja su pokazala da je Fitoren dosta efikasan za rastvaranje kamenja različitih vrsta. Najsnažniju aktivnost fitokompleks ispoljava u slučajevima gde je kamen u prečniku do 6 mm. Ima pozitivan uticaj i kod osoba sa većim kamenom (kamen čini poroznim - lakše se razgrađuje). Pomaže funkcionisanju bubrega u celini.

Fitoren je efikasno sredstvo pomoći u radu bubrega kod osoba sa neizbalansiranom ishranom, nedovoljnim kretanjem i lošim navikama (alkohol, pušenje).

Fitoren primena:


  • Kao sredstvo za preventivu i lečenje kamena i peska u bubrezima i mokraćnim putevima.
  • lečenje akutne i hronične upale mokraćne bešike.
  • lečenje akutne i hronične upale mokraćnih puteva(kanala).
  • Stanje posle hiruškog odstranjivanja kamena iz bubrega i mokraćnog kanala ili razbijanja kamena laserom.
  • Hronični cistitis, hronični pijelonefritis.
  • Pomoćna terapija pijelonefritisa u akutnom stadijumu.
  • Intoksikacija organizma.
  • Preventiva razvoja bolesti bubrega kod osoba obolelih od dijabetesa.

Fitoren sastav:

Brusnica (list),Vitamin C, Detelina, Kalijum-hlorid, L-arginin, Magnezijum-oksid , Maslačak (koren), Medveđe grožđe (uva). Peršun (list) , Rastavić , Sladić (ekstrat korena),Cink-oksid.

Fitoren način primene i doziranje:

Odrasli: Uzimati po 1-2 tablete 2-3 puta dnevno sa hranom.

Deca: 3 - 7 godina ½ tablete 2 puta dnevno sa hranom; 7 - 14 godina 1 tabletu 2 puta dnevno sa hranom; starija od 14 godina 2 tablete 2 puta dnevno sa hranom.

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi