Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ŽELUDAC-STOMAK Heliko bakterije, čir... » GASTROKALM MAXI

ŽELUDAC-STOMAK Heliko bakterije, čir...

Lekovi i prirodni preparati za lečenje bolesti želudca: Heliko bakterija, čir, gastritis, bolovi, problemi sa varenjem, nadimanje stomaka i vraćanje apetita.


GASTROKALM MAXI
klikni za veći sliku

GASTROKALM MAXI

Prirodni preparat za lečenje žuči i želudačno-crevnog trakta

cena: 1.840,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 45 tableta
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Gastrokalm MAXIspada u grupu BAD preprata (biloško aktoivni dodaci ishrani) i preporučuje se za prevenciju inflamacije u digestivnom traktu , sezonskog pogoršanja peptičkog ulkusa i recidiva hroničnih bolesti digestivnog trakta. Gastrokalm normalizuje PH vrednost želudačnog soka, sprečava rast i množenje gljivica i bakterija, poboljšava proces varenja hrane, a time i apsorpciju hranljivih materija unetih hranom i neophodnih organizmu, umanjuje i sprečava bol.

Gastrokalm Maxi je fitokomplakes koje ima za cilj da pomogne boljem funkcionisanju želudačno-crevnog trakta kao i da poboljša rezistentnosti (otpornost) organizma u celini. Fitokompleks ima protivupalno delovanje na sluzokožu gastroenterološkog trakta, pomaže regeneraciji sluzokože, ima blagotvorno dejstvo na grčeve (sprečava njihovu pojavu i umiruje ih), umanjuje i sprečava bol.

Gastrokalm ima antibakterijsko i antigljivično delovanje u želudcu i crevima. Spečava rast i množenja gljivica (uključujući kandidu) i bakterija (uključujući helico bakteriju) koje izazivaju bolesti. Biljne komponente su dopunjene vitaminskim kompleksom. Ova kombinacija bilja je pokazala značajnu efikasnost u lečenju oboljenja želudačno-crevnog trakta.

Aktivne supstance koje se nalaze u kompleksu " Gastrokalm " laneno seme obezbedjuje oblaganje , ima antiinflamatorno dejstvo , eliminiše iritaciju gastrointestinalnog trakta . Lekovita svojstva i sposobnost da poboljša regenerativne procese ima i Aloja . Sveobuhvatno anti - inflamatorno dejstvo pojačava imunomodulatorni efekt aktivne supstance Sladić korena maslačka i Iovor ima antimikrobno dejstvo i astringent efekat na gastrointestinalnom sluzokože . Spirulina i Chlorella su prirodni izvori hlorofila , koji ima anti - inflamatorna svojstva , poboljšavaju funkciju imunog sistema , ubrzavaju fagocitozu i sprečavaju rast bakterija i gljivica u crevima a pomažu i da se smanji nivo holesterola .Takođe imaju prirodne enzime papain i bromelain . Prisustvo multi - vitaminskog kompleksa koji obuhvata i specijalizovani protiv čira vitamin U . Valerijan ima umirujuće dejstvo, i laktobacila , podržavajući funkcionalnu aktivnost imunološkog sistema , što kompleks " Gastrokalm " čini jedinstvenim preparatom za obnavljanje sluzokože gastrointestinalnog trakta i pomaže kod sprečavanja ponavljanja zapaljenskih bolesti u njemu.

Sastav Gastrokalm Maxi:

1 tableta od 0,5 gr. sadrži:

Valeriana(koren) = 25 mg.
Lan (seme) = 12,5 mg.
Aloe = 12,5 mg.
Bokvica(list) = 6,25 mg.
Đumbir (koren) = 12,5 mg.
Maslačak = 6,25 mg.
Papain = 12,5 mg.
Sladić (koren) = 6,25 mg
Bromelajn = 12,5 mg.
Laktobakterije = 6,25 mg.
Vitamin U = 12,5 mg.
Nana рitoma = 6,25 mg.
Spirulina havajska = 12,5 mg.
Hajdučka trava = 3,75mg.
Vitamin С = 12,5 mg.
Vitamin Е = 2,5 mg.
Hlorela = 12,5 mg.
Beta karotin = 0,375 mg

Gastrokalm Maxi primena:


  • Čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu.
  • Enterokolitis.
  • Diskineza žučnih puteva.
  • Poremećaj funkcije želudačno-crevnog trakta( gastrointestinalnog trakta)
  • Bolesti gušterače, fermentopatologije.
  • Akutni i hronični gastritis, gastroduodenitis i enterokolitis
  • Bolesti jetre i holecistitus.
  • Disbakterioza creva.

Preporuka za upotrebu:

" Gastrokalm Maxi" se preporučuje kao dodatak ishrani hrane - dodatni izvor vitamina C, E, beta-karotena , dopunski izvor flavonoida i tanina .

Gastrokalm Maxi način primene i doziranje:

Odrasli: Uzimati po 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno 20 minuta pre jela ili sa hranom.


 


 

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi