Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » IMUNITET » Ge 132 (germanor)

IMUNITET

Imunitet , ojačajte imuni sistem jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i najvažniji je za naše zdravlje jer jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma. Jačanjem imuniteta smanjujete mogućnost nastanka tumora jer jak imuni sistem uništava svaki patogen.


Ge 132 (germanor)
klikni za veći sliku

Ge 132 (germanor)

Organski germanijum (šitake, reiši i maitake) moćan antioksidant i imunomodulator

cena: 3.839,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Bugarska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

GERMANOR 132 (organski germanijum) antioksidant i imunomodulator, preporučuje se kod: oksidantnog stresa, kancerogenih problema, artritisnih oboljenja, srčanih mana, problema s krvotokom, hipertonija, hemio terapije i zračenja, smanjenog imuniteta, hroničnog umora, alergije, arterioskleroze, posle preležane bolesti, rada u zagađenoj i štetnoj radnoj sredini.

Organski germanijum GE 132 i njegove fenomenalne osobine su otkrivene od japanskog naučnika Kazuhiko Asai. Po njemu, ovaj proizvod je najmoćniji antioksidant i imunomodulator. Svojim istraživanjima on pronalazi, da proizvodi istočne medicine, koji se najčesće i najefektivnije koriste u borbi sa rakom i drugim teškim oboljenjima sadrže najveću koncentraciju organskog germanijuma (vitalne gljive (posebno Šitake i Reiši), žen-šen, aloe, beli luk, hlorela i dr.). Nastavljajući svoja istraživanja u tom pravcu, dokazuje da na bazi organskog germanijuma kod biljaka se izgrađuje njihov imuni i zaštitni sistem, čiji efekat se replikuje kod životinja i u čovekovom organizmu, pretvarajući organski germanijum u jedno od najuspešnijih sredstava u borbi protiv raka i drugih teških oboljenja.

Krajem 20 veka nobelovac d-r Oto Varburg pronalazi, da se ćelije raka razvijaju samo u anaerobnim uslovima (bez prisustva kiseonika). Tako on potvrđuje ideju, da slobodni radikali, koji se povezuju sa kiseonikom u ćelijskom jedru direktno izazivaju razvoj karcinoma. Organski germanijum u svojim molekulama sadrži 3 atoma kiseonika, zahvaljujući čemu ima visoku aktivnost pri izdvajanju slobodnog elektrona, koji efektivno neutrališu aktivnost i rušilačku delatnost slobodnih radikala (koji imaju deficit elektrona što ih čini izuzetno agresivnim i reakciono sposobnim). Utvrđeno je, da mehanizam svoje delovanje završava vezivanjem slobodnih radikala i njihovim izdvajanjem preko mokraće, što ne daje mogućnost za bilo kakve nepoželjne reakcije ili nagomilavanje organskog germanijuma u organizmu.

GE-132 dejstvo:

Kao moćan antioksidant, sadržan i u našem bioaktivnom kompleksu organski germanijum, efektivno neutrališe slobodne radikale, koji uništavaju ćelijske zidove, ulaze do ćelijskog jedra i izazivaju nekontrolisanu deobu. Uporedo s tim javlja se moćno imunomodulirajuće dejstvo-povećava stvaranje interferona (protein, koji ne dozvoljava virusima da inficiraju ćelije), aktivira funkcije makrofaga i limfocita.

Dopunsko dejstvo germanijuma GE 132: Ubačene supstance u proizvodu pomažu snabdevanje mozga i ekstremiteta krvlju, ćelijsko disanje, efektivno Pomaže vezivanje i izbacivanje toksina iz organizma, poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema i sistema lučenja, poboljšava elastičnost sudova, ima antivirusno dejstvo.

GE-132(germanor) sastav:

Svaka kapsula sadrži:332 mg-Specifičan bioaktivni kompleks Šitake (ekstrakt od Lentinula edodes) >25%; Maitake (ekstrakt od Grifola frondosa) >25%; Reiši (ekstrakt od Ganoderma lucidum) >40% bogat beta-glukenom, aminokiselina, prirodan organski germanijum, vitamini, PHK i dr.) i 144 mg-Vit C.i

GE-132 (germanor) način upotrebe i doziranje:

2 puta dnevno po 1 kapsula posle jela sa vodom.


Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi