Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOSA opadanje, infekcije kože glave » Goricin losion

KOSA opadanje, infekcije kože glave

Prirodni biljni preparati protiv opadanja kose i stimulaciju rasta nove kose, brži rast kose, jačanje kose, infekcija kože glave( seboreje, psorijaze, peruti), oživljavaju koren kose podjednako kod muškaraca i žena.


Goricin losion
klikni za veći sliku

Goricin losion

Prirodni biljni aktivni losion za novi rast kose

cena: 1.500,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 300 ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Goricin losion uništava sva kožna i gljivična oboljenja, odstranjuje perut i masnoću, alopeciju, psorijazu, seboreju suvu i masnu, zaustavlja dalje opadanje kose, osposobljava koren i pospešuje novi rast kose.

Losion "Goricin" - prirodni biljni aktivni losion uništava sva kožna i gljivična oboljenja na koži glave, odstranjuje perut i masnoću, alopeciju, psorijazu, seboreju suvu i masnu, zaustavlja dalje opadanje kose, osposobljava koren i pospešuje novi rast kose. Grocin podjednako stimuliše rast nove kose i kod muškaraca i kod žena.

Losion "Goricin"sastav:

koren koprive, cvet kamilice, cvet razvodnika, list i cvet pomocnice, cvet čicka, list i cvat dragoljuba, vrbova kora-žuta vrba.

Losion "Goricin"dejstvo:

Goricin deluje podjednako dobro i kod muškaraca i žena, nema neželjenih dejstva.

Losion "Goricin" način upotrebe i doziranje:

Glavu treba kvasiti Goricinom 3-5 puta na dan, a mesta gde nema kose i više puta. Svaki put jagodicama prstiju trljati oko 3 minuta, da bi losion dospeo do korena kose. Na glavu treba staviti plastičnu kapu za kupanje ili kesu, obavezno noću, a i po danu kad god je to moguće, da bi se vlažnost zadržala što duže. Na potpuno ćelava mesta staviti gazu, ili pamučnu krpu natopljenu biljnim losionom Goricin, da bi se losion zadržao na koži.
Rast kode uočljiv je nakon 20-30 dana. Ima slučajeva gde kosa počinje da raste i ranije kao i nešto kasnije što je rezultat kod svih osoba gde je koren kose živ. Kosu prati svakih 15 dana dečijim bebi sapunom, ili bebi šamponom.

Napomena:

Preparat-losion za rast kose Goricin se ne sme upotrebljavati ako su na koži glave velika crvenila koja nisu prouzrokovana od peruti.
Jedna doza preparata Goricin (300mil) traje oko 15 dana.
Efekti primene Goricina su vidljivi već nakon upotrebe 2-3 doze.

Uz Goricin losion preporučujemo i upotrebu Goricin šampona.

Rok trajana: 3 godine (utisnut na ambalaži)

Više od 10 godina u prodaji!

 

Kreme i Melemi