Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » HEMOROIDI spoljašnji i unutrašnji » Hemoro Gold melem

HEMOROIDI spoljašnji i unutrašnji

Prirodni preparati i lekovi za lečenje spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida smanjuju bol, svrab i krvarenje. Upotrebom krema, masti ili čepića zaustavićete krvarenje i ponovo će te moći normalno da hodate i sedite.


Hemoro Gold melem
klikni za veći sliku

Hemoro Gold melem

Prirodni preparat za lečenje spoljnih hemoroida

cena: 1.200,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50 ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: BESPLATNO

Hemoro Gold biljna mast, napravljena od prirodnih sastojaka bez veštačkih dodataka, za lečenje spoljnih hemoroida. Hemoro Gold melem ublažava simptome brzo delejući.

Hemoro Gold biljna mast farmakološki stabilizovana i sa izbalansiranim odnosom lekovitog bilja. Hemoro Gold biljna mast predstavlja prvi izbor u tretiranju hemoroidalne bolesti. Primenom Hemoro Gold biljne masti vrlo brzo nestaju simptomi hemoroidalne bolesti (bol, svrab, krvarenje, prolapsiranje itd.). Uticaj Hemoro Gold biljne masti na tkivo je dvojak: brzodelujući, koji smanjuje simptome i dugodelujući, koji utiče na samo tkivo tako što jača veze u analnoj regiji i utiče na samu strukturu zidova krvnih sudova, čineći ih stabilnijim i otpornijim na povećani pritisak.

Sastav Hemoro Gold melema:

List bokvice, herba kantariona, cvet hajdučnjaka, cvet nevena, koren gaveza u masnoj podlozi i vosku.

Način upotrebe Hemoro Gold melema:

Hemoro Gold biljna mast se nanosi u tankom sloju 2 puta dnevno na obolelu analnu regiju. Uz primenu Hemoro Gold biljne masti i pravilan higijensko-dijetetski režim postižu se izvanredni i dugotrajni rezultati.

Neželjena destva:

Na neku od komponenti iz sastava.

Način čuvanja:

Čuvati zatvoreno na suvom mestu i sobnoj temperaturi.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi