Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » SLUH » HORFIT kapsule za sluh

SLUH

Prirodni preparati za popravljanje sluha izazvanog normalnim procesom starenja ili gubitka sluha nastalog kao posledica neke bolesti.


HORFIT kapsule za sluh
klikni za veći sliku

HORFIT kapsule za sluh

prirodni preparat za poboljšanje sluha

cena: 5.400,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 120 kapsula
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: na lageru
Dostavu plaća: kupac

Sanct Bernhard HORFIT kapsule za poboljšanje sluha su preparat koji pomoža kod slabljenja sluha vezanog sa normalnim procesom starenja organizma.

Horfit kapsule dejstvo:

Sluh je jedno od najvažnijih čula kod čoveka. Kod većine ljudi između 50-te I 60-te godine, sluh počinje postepeno da slabi. Obično, razlog za to je sam proces starenja koji zahvata unutrašnje uho i njegove čulne ćelije. Prema poslednjim istraživanjima naučnika neki hranljivi mikroelementi kao cink, folna kiselina, selen i vitamin B12 mogu da smanje ili ograniče posledice napredovanja starosti, vezane za slabljenje sluha.

Proces, koji nazivamo starenje, faktički nije ništa više nego neprekidno povećanje nagomilanih promena, prouzrokovanih ili potpomognutih prisustvom slobodnih radikala. Vitamini C i E su moćni antioksidanti, koji štite organizam od slobodnih radikala, a L-karnitin i magnezijum su životno važni za aktiviranje i dostavljanje energije do ćelija, da bi unutrašnje uho moglo normalno da vrši svoje funkcije.

Horfit kapsule za poboljšanje sluha sastav:

Svaka kapsula sadrži vitamin C-125 mg, L-karnitin-100 mg, magnezijum-125 mg, vitamin E-12,5 mg, cink-3,7 mg, folna kiselina-100 µg, selen-17,5 µg, vitamin B12-0,25 µg.

Horfit kapsule za poboljšanje sluha način upotrebe i doziranje:

2 puta dnevno x 1 kapsula sa vodom.

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi