Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » BUBREZI kamen, ciste, pesak, upala » Kopriva Plus kapsule

BUBREZI kamen, ciste, pesak, upala

Lekovi i preparati za bolesti bubrega, kamenje, ciste, pesak, kao i infekcije mokraćnih kanala i bešike. U ovoj kategoriji su ponuđeni i lekovi i prepatai za lečenje već nastalog tumora ili preparati koji se koriste kao preventiva kod nastanka tumora bubrega.


Kopriva Plus kapsule
klikni za veći sliku

Kopriva Plus kapsule

Prirodni preparat protiv upala i kamena u bubregu, sa diuretičnim i detoksikacijskim efektom

cena: 4.556,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 300 kapsula
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Kopriva kapsule Sanct Bernhard ih preporučuje kao pomoć kod: Ljudi koji zadržavaju više vode i tečnosti nego što je potrebno kao rezultat poremećaja u ishrani, trauma ili oštećenja bubrega.To izaziva rizik ili prisustvo kamena u bubregu, i rizik od gihta.Od davnina je poznato da je kopriva biljka sa svojstvima za čišćenje - čisti krv, deluje kao diuretik i idealna je za sprečavanje stvaranja kamena u bubregu.

Kopriva sadrži sastojke koji mogu smanjiti upale. Kod muškaraca se koristi kod problema sa prostatom :čestim noćnim mokrenjem, nemogućnost mokrenja i iritacije bešike. Kopriva se uzimakod infekcija i upala urinarnog trakta (UTI), kamena u bubregu i drugih. Ekstrakti breze i rastavića su poznati po svom diuretičkom dejstvu, pospešuju izlučivanje nagomilanih toksina i otpadnih metabolita kao što su mokraćne kiseline.

Dodatna dejstvo : kopriva ima blagotvorno dejstvo i u slučajevima alergije, astme i drugih respiratornih problema. Anti-inflamatorna jedinjenja nalaze u koprivi i smanjuju alergijsku reakciju tela, što znači manje kijanja i svraba. Kopriva pomaže normalizaciji hormona u telu.

Kapsule koprive sadrže:

sušeni ekstrakt od: lišća koprive - 200 mg, Preslica-rastavić ( Equisetum )- 100mg, Bela breza - 100mg, Vitamin C - 10mg.

Kopriva kapsule način upotrebe i doziranje:

2 kapsule 3 puta dnevno posle jela.Uzmite svaku dozu sa najmanje 200ml vode. (300 kapsula za 50-75 dana)

Saznajte sve o koprivi na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama


Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi