Zdravstvo
APOTEKA » prirodne kreme i melemi » BORE, PEGE, FLEKE » Krema" Dermatrofica" i "Dermiko" sapun

BORE, PEGE, FLEKE

Prirodna kozmetika za obnavljalje kože lica i tela, uklanjenje pega, fleka i bora.

Krema
klikni za veći sliku

Krema" Dermatrofica" i "Dermiko" sapun

Kubanska prirodna krema i sapun protiv bora na bazi placente

cena: 6.250,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50+50 gr
Poreklo: KUBA
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Krema "Dermatrofika" i bioaktivni "Dermiko sapun" na bazi placente poseduje primetnu terapeutsku efikasnost u različitim procesima evolucije torpida. Sprečava nastanak bora i starenje kože dajući mladalački izgled licu za sve tipove kože. Nema nikakve negativne lokalne ili sistemske nuspojave.

Placenta je organska struktura koja se formira od četvrtog meseca trudnoće na mestu preseka ovularnih membrana sa endometrijom, preko koje se odvija nutritivna razmena između majke i fetusa.

U periodu između 1968-1970 doktor Carlos Miyares Cao, doctor specijalista farmakologije, istraživač i direktor centra histoterapije placente u Havani, Kuba, razvio je metod pomoću kojeg može potpuno da sačuva placentu koja je uzeta odmah nakon rođenja deteta kako bi proučio njen metabolizam i biološku aktivnost mnogih supstanci koje potiču od nje.

Kao rezultat ovih istraživanja izdvojena je iz tkiva placente serija novih supstanci kategorisanih u grupu celulotrofina, koje su nakon što su podvrgnute odgovarajućim prekliničkim i kliničkim istraživanjima, pokazale da su bezbedne i da poseduju primetnu terapeutsku efikasnost u različitim procesima evolucije torpida.

Učešće jednog od celulotrofina u procesu regeneracije tkiva, dovela je do njegove upotrebe u sprečavanju smanjenja elastičnosti kože lica do čega dolazi posle pedesete godine kao rezultat slabljenja tkiva koje se obično povećava sa godinama života. Uzimajući u obzir da je starenje normalan proces, njegova patologija moze da se ograniči u smislu prevremenosti, intenziteta i ubrzanosti, dakle, više ili manje, ograničavanjem njegovih generalnih karakteristika.

Granice dugovečnosti i aspekata starenja su se toliko pomerile u poslednja dva veka da u sadašnjosti životni vek čoveka može da dostigne 80 godina.

Ovaj novi život omogućen čoveku dugujemo napretku medicine, hirurgije i normi individualne i socijalne higijene.

Brojne su teorije koje pokušavaju da objasne starenje, iako nijedna nije dala odgovarajući zaključak. Jedna od najprihvaćenijih je ona koja govori o kolagenu, koji predstavlja 40% proteina u čovekovom telu, koji polako i progresivno sa godinama teži da zadrži manje vode i stvara poprečne linije na koži.

Povlačenje kolagenih vlakana, isto koliko i njihovo povećanje i kontrakcija, proizvode oštećenja tkiva usled anoksije. Kroz ovu hipotezu se objašnjava specifičan mehanizam bora na koži.

Čvrstoća kože je ono što daje mladalački izgled licu: kada nestane, koža gubi svoju elastičnost.

Jedan od uzroka procesa starenja sastoji se u progresivnom usporenju obnavljanja ćelija, kao i u promeni mikrocirkulacije.

Kada duboki slojevi epidermisa intenzivno održavaju ćelijske aktivnosti, ponašaju se kao opruga ili kao prava elastična podrška kože.

S vremenom i delovanjem različitih činilaca, ćelijska aktivnost se smanjuje, slojevi kože dehidriraju, gube svoju elastičnost i deformišu se. Zbog nedostatka podrške, dublji slojevi kože „kolabriraju", što dovodi do smanjenja elastičnosti kože.

Krema Dermotrofika sprečava dešavanje pomenutih fenomena, delujući na metabolizam ćelija koje se nalaze u najdubljim slojevima epidermisa, rekonstruišući ih i menjajući im strukturu.

U isto vreme, povećava kapilarnu mikrocirkulaciju i proteičnu sintezu.

Rezultati su vidljivi nakon 30-40 dana, crte lica su jasnije definisane, a tekstura kože je gušća.

Krema Dermatrofika ističe svoje bioaktivne dermatološke efekte apsorpcijom kroz kožu počev od mesta nanošenja kreme. Nema nikakve negativne lokalne ili sistemske nuspojave.

Način upotrebe kreme Dermatrofica :

Neophodno je da koža bude potpuno čista pre nanošenja kreme. Dakle, prethodno treba oprati lice i vrat toplom vodom i Bioaktivnim Dermiko sapunom, zatim mlekom za čišćenje i tonikom za lice koje odgovara Vašem tipu kože. Nanesite kremu pomoću prstiju na lice i vrat, masirajući je kružnim pokretima. Uključiti i predeo oko očiju.

Ostaviti kremu tako nanešenu tokom noći i ukloniti ostatke ujutru, oprati svežom vodom i bioaktivnim Dermiko sapunom.

Krema Dermatrofica sastav:

Sadrži celulotrofine ljudske placente i stimuliše metabolizam epidermalnih ćelija. Delić ljudske placente koji stimuliše regeneraciju epidermalnog tkiva, 33ml

Napomene:

Krema "Dermatrofika" može da se koristi za sve tipove kože, čak i na laktovima, rukama i drugim mestima gde je koža slaba ili gruba.

Upozorenje:

Nikad ne koristiti kao podlogu za bilo dnevnu, bilo noćnu šminku.

Dermatrofika krema neželjena dejstva:

Nema nikakve negativne lokalne ili sistemske nuspojave.

Dermatrofika pakovanje:

50g u staklenoj bočici.

Kremu možete naručiti posebno po ceni od 5.350.- RSD a sapun 1.200.-

prilikom popunjavanja formulara za porudžbinu u polje "napomena poručioca"
upišite SAMO KREMA ili SAMO SAPUNVaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi