Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes... » Licopersil krema

KOŽNA OBOLJENJA ekcem, psorijaza, kondilomi, herpes...

Lekovi i biljni preparati za lečenje kožnih oboljelja: vitiliga, ekcema, psorijaze, dekubitusa, herpesa, bradavica, kondiloma, fibroma, kurijeg oka, čireva na koži, žuljeva na tabanima...


Licopersil krema
klikni za veći sliku

Licopersil krema

Prirodna krema za ekcem, psorijazu, gljivica i infekcija kože

cena: 1.650,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 185 ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Licopersil krema je potpuno prirodna krema na bazi zelenousne školjke, pogodna za iritiranu, isperutanu, hrapavu i ispucalu kožu. Licopersil krema podstiče i ubrzava saniranje poremećaja i promena na koži. Preporučuje se kod psorijatičnih i ekcematoznih promena na koži, kao i kod pojave gljivica i infekcija.

Pogodna je za negu nežne kože kod beba, štiti kožu od nadražaja urina i stolice praveći zaštitni film. Kod odraslih osoba štiti kožu od ojeda, dobro se pokazao kod ujeda insekta, kod opekotina i dekubitusa.

Sve promene na koži posledica su unutrašnjih reakcija organizma. One mogu da se ispoljavaju kao crvenilo, otok, višak ćelija (ljuspice i kraste), plikovi, pukotine i ranice.

Način upotrebe Licopersil kreme:

krema se nanosi na iritirano mesto nekoliko puta dnevno.

Sastojci Licopersil kreme:

zelenousna školjka (Perna Canaliculus), hajdučka trava (Achilea millefolium), neven (Calendula officinalis), kantarion (Hypericum perforatum), lavandula (Lavandula vera), pitoma nana (Mentha piperita), beli luk (Allium sativum), bršljen (Hedera helix), dan i noć (Viola tricolor), čičak (Arctium lappa).

Cena za BIH je 30 BAM
Naručeni proizvodi se isporučuju ponedeljkom, utorkom i sredom , troškovi dostave od 3-5 BAM

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi