Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » IMUNITET » MUMIO Altajski (100% čist) 50 gr

IMUNITET

Imunitet , ojačajte imuni sistem jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i najvažniji je za naše zdravlje jer jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma. Jačanjem imuniteta smanjujete mogućnost nastanka tumora jer jak imuni sistem uništava svaki patogen.


MUMIO Altajski (100% čist) 50 gr
klikni za veći sliku

MUMIO Altajski (100% čist) 50 gr

Prirodni preparat za jačanje imuniteta na bazi fosolizovanog meda, voska i mleča

cena: 3.120,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50 gr
Poreklo: Rusija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

100% čist Altajski Mumio (Shilajit , Mumijo iili Momia) e u tradicionalnoj medicini koristi kao anti-inflamatorno sredstvo, anti-toksičnio, anti-alergijskio, kao imunomodulator, protiv anti-aging-a( i psihičkog i fizičkog ). Mumio ima svojstva koja mogu obnoviti smanjenu funkciju nervnih stabala i dosta aktivno učestvuje u sintezi DNK. Koristi se u raznim oblicima: čist, kao tonik i dodatak kremama a u svrhu lečenja velikog broja bolesti, jačanju imuniteta, profilaksu, protiv gibitka kose i poremećaja na koži.

Čist Mumio je tamno braon ili gotovo crne boje (prirodna smola), ima blago gorak ukus i specifičnu aromu, razlaže se u dodiru sa tečnošću. Čist Mumio pronalazi se u stenama i pećinama gde su pčele nekada imale svoja gnezda pre vise hiljada godina. Mumio je fosolizovani med, vosak i mleč koji je pod dejstvom vremena postao mumio.

Zahvaljujući modernim istraživanjima, postalo je poznato da Mumio gljivice koje su vrlo slične po osobinama penicilinu, da može delovati kao bezbedan antibakterijski agens u lečenju velikog broja zaraznih bolesti, kao na primer, dizenterije, tuberkuloza, i sve bolesti koje su povezane sa inflamatornim procesima.
Mumio sadrži biološki aktivne supstance koje su dobre za širenje krvnih sudova , a ovo je izuzetno važno u lečenju hipertenzije, multiple skleroze, glavobolje, infarkta, kao i nekih bolesti koje su direktno povezane sa metaboličkim poremećajima.
Kada se koristi Mumio povećava sposobnost jetre da se odupre toksinima , povećava sintezu proteina, a ako je jetra oštećena traumom ili toksinima , Mumio će doprineti njenoj regeneraciji. Iste osobine ima I za ubrzavanje regeneracije oštećenih nervnih stabala, srčanog mišića i drugih tkiva koja su teško oštećena.
Mumio ima svojstvo dobre stimulacije ljudskog imunog sistema i možu da stimuliše i različite zaštitne funkcije organizma . Zbog ovih osobina Mumio može značajno povećati proizvodnju antitela tokom formiranja specifičnog imuniteta .
Mumio je klasifikovan I kao adaptogen , koji se izdvaja njegovom sposobnošću da jedinstveno prilagodi biološko stanje svakog pojedinca. Mumio je snažan antioksidans zbog svoje sposobnosti da zadrži ili poklone negativno i pozitivno naelektrisanih jone. Za Mumio je klinički dokazano od strane naučnika i istraživača širom sveta dasadrži najviši kvalitet Fulvic kiseline(Istraživanja je tek počinju da otkrivaju važnu ulogu koju Fulvic kiselina pruža u održavanju tela na različite načine, uključujući poboljšanje varenja, održavanje zdravih ćelija, radu mozga I još mnogo toga).
Čist Mumio je tamno braon ili gotovo crne boje (prirodna smola), ima blago gorak ukus i specifičnu aromu, razlaže se u dodiru sa tečnošću. Čist Mumio pronalazi se u stenama i pećinama gde su pčele nekada imale svoja gnezda pre vise hiljada godina. Mumio je fosolizovani med, vosak i mleč koji je pod dejstvom vremena postao mumio.

MUMIO dejstvo:

- Jača imuni sistem od virusa I patogena
- Sprečava alergije
- Pomaže kod bakterijskih infekcija
- Povećava metabolizam vitamina, minerala, makro i mikro elemenata i drugih hranljivih materija
- Povećava propustljivost ćelijske membrane, ćelijske deobe i istezanje
- Pomaže regeneraciju ćelija
- Pomaže regeneraciju oštećenih tkiva
- Održava optimalnim Alkalitet i pH vrednosti
- Pruža vitalne elektrolitie i druge vitalne elemente
- Pomaže poremećaja u radu digestivnog sistema
- Reguliše timusu i štitne žlezde
- Deluje kao katalizator za reakcije enzima
- Povećava broj crvenih krvnih zrnaca i količinu hemoglobina
- Balansira hormone
- Povećava plodnost
- Smanjuje simptome u menopauzi
- Jača mišiće i kosti
- Smanjuje toksično delovanje hemoterapije i zračenja
- Poboljšava kvalitet sna

MUMIO zdravstveni benefiti I primena:

AKTIVNOSTI / fizička iscrpljenost
- Dehidtaratacije , iscrpljenosti, umora mišića , grčeva
VIRUSI I BAKTERIJE
- Gripe
- Trovanje hranom
- Bacterijskih infekcija
- Virusnog hepatitisa
* Za najbrže olakšanje , ne ustručavajte se da koristite prvog dana kada se simptomi javljaju zbog hladnoće, gripa ili digestivnog olakšanja zbog trovanja hranom .
SPORTISTI
Povećava snagu i mišićnu masu
- povećava performanse
- skraćuje vreme oporavka
KOSTI
- Pomaže brže zarastanje kostiju, oštećena polomljenih , meki i vezivnog tkiva
- Ojačava kosti, deluje protiv osteoporoze
- proces nervnih ćelija .
NERVI INFLAMACIJA
Pomaže tretman perifernog nervnog sistema, smanjuje upalu nerava i obnavlja nervne ćelije
RESPIRATORNI SISTEM
-sprečava sezonske alergije
-sprečava upalu/zapaljenje gornjeg i donjeg respiratornog trakta
-sprečava pomaže u izlečenju upale pluća, bronhitisa, bronhijalne astme, tuberkuloze
JETRA
-Liver detoksikaciju
-Oštećena Ili uvećana jetre
BUBREZI I URINARNI TRAKT
- kod svih infekcija bubrega I urinarnog trakta
DIGESTIVNI TRAKT
- Trovanje hranom
- zatvora
- Čira , gastritisa
- Crevnih oboljenja i IBS
- zapaljenja Gastrointestinalnog trakta
SRCE
-Atheroskleroze , kardiovaskularni bolesti, angina pektoris. (Poboljšava regeneraciju srčanog mišića i nervnih ćelija)
CIRKULACIJA/ VENE
- poboljšava cirkulacije
- ublažava tegobe u proširenim venama
- Thrombophlebitis(zapaljenje vena usled tromba), smanjuje otok i ublažava bol.
KRV , leukociti i hemoglobin u krvi
- Povećava nivo hemoglobina u krvi . Održavajte odgovarajući nivo leukocita
- Kiselost krvi
ŽENE
- simptoma u menopauzi , balansira hormone
- Ginekoloških/vaginalnih infekcija
MUŠKARCI
-Balansira hormone , jača polne organe i njihovo funkcionisanje
Jača ćelijski integritet .

Čist MUMIO sadrži (sastav):


Mumio je izuzetno složena supstanca , sastavljena od organskih i neorganskih elemenata. Mumio sadrži prirodni organsko-mineralni kompleks koji se sastoji od više od 80 komponenti, ima 30 elemenata u tragovima, 28 hemijskih elemenata, 10 oksida, 6 aminokiselina... Biohemijska Kompozicija mumie ima: etarskih i neesencijalni aminokiselina (glutaminska kiselina, glicin, histidin, fenilalanin, metionin, treonin, triptofan, izoleucin, lizin, arginin, valin, asparaginska kiselina, itd), Mononezasićene i polinezasićene masne kiseline (oleinska, petroselinic , linolnu, linoleinska, itd), fosfolipidi, organske kiseline (hipurna, benzojeva, adipinska, ćilibarna, limunska, oksalna, lišaj, kojic, vinska, i et al.), eterična ulja, smole, Resinous supstance, steroida, alkaloide, enzimi hlorofil, tanina, coumarins, terpenoidi, karotenoidi (provitamin A), flavonoidi (uključujući i rutina (vitamin E), vitamina B1, B2, B3, B6, B12, C, E, i oko 60 makro i mikroelemenata (kalijum, magnezijum, kalcijum, natrijum, fosfor, mangan, gvožđe, cink, bakar, sumpor, silicijum, selen, hrom, bela, kobalt, nikl, aluminijum).

MUMIO način primene I doziranje:


MUMIO je lako rastvoriv te se može koristiti rastvoren u vodi, čaju, mleku, sokovima I pomešam sa medom. Mumio možete koristiti I za spoljnu upotrebu kod preloma kostiju, u kozmetičke svrhe, za uklanjanje strija I celulita.
Mumio se koristi u tradicionalnoj medicini za lečenje različitih bolesti kao što čir na želucu , gastro -intestinalnog trakta , probavnih organa , mokraćne bešike, bubrega . Za vreme trajanja ovog tretmana najbolje ne uzimanje hrane ujutru i uveče , dva puta dnevno. Trajanje tretmana od 25 do 28 dana .
Ako je bolest koja se leči nije izlečena, tj nisu postignuti željeni rezulatai, kurs treba ponoviti još jednom za 10 dana nakon prvog tretmana . Potrebna količina za jednu dozu je od 0,2-0,5 g , u zavisnosti od telesne težine : 70 kg - 0.2 g do 80 kg - 0,3 g do 90 kg - 0,3-0 , 4 g , više od 90 kg - 0,4 -0.5 gr. (0,5 grama je ekvivalentno glavi šibice).
Za vreme uzimanja mumija važno je da pratite dijetu i umereno konzumirate hranu. Tokom ovog perioda, upotreba alkohola I droga je strogo zabranjena!

Kako koristiti Mumio?


Mumio je propisan za različite bolesti i problema. Treba napomenuti da je ranija tretman je početak takvog smole, veća je dejstvo njegovih prijema. Pre kompleks operacija se preporučuje za 7 dana prijema rešenja početi mumio. Kod hroničnim bolestima treba primenjivati ovaj pravni lijek u kratkom kursu od 14 dana. Sa problema gastrointestinalnog trakta primena je svakodnevna na prazan stomak, počevši sa 5 kapi. Doziranje treba postepeno dovedesti do 10 kapi.
Za pripremu ovog odličnog sredstva potrebno je uzeti 20 grama Mimia i rastvoriti ga u 500 ml tople vode. Ne zaboravite da tokom tretmana sa takvom neverovatnom mešavinom alkoholna pića su strogo zabranjena.
Za ispiranje: rastvoriti pola kašičice Mumia u 200 ml tople vode. Uzmi to kao ispiranje tri puta dnevno (u dozi od 60 ml). Kurs ispiranja: 7 dana.
Tečnost za ispiranja može se koristiti i kao tonik za čišćenje kože ili protiv gubitka kose.
Spolja kao masku ili obloga: raspusti 1 kašika na Shilajit u 50 ml toplog kuvano vode dok ne postane homogena supstanca. Koristite ga za trljanje tokom bol u leđima, zglobovima, mišićima, venske bola, protiv kožnih bolesti. Možete koristiti masu kao obloga za vreme jakih bolova: uzmi na zavoj, nalepiti na bolan prostora za 2 sata i oduzme, ispiranje površinu vodom. Grindings i obloge se preporučuje da se koristi tri puta nedeljno. Trajanje kursa prijema: 1 mesec. Preporučljivo je da se četiri kursa godišnje.

Jačanje imuniteta i profilaksu


uzeti 0,25 g jednom dnevno sa obrokom. Kako mumiio ima jaku ukus, preporučujemo vam da ga uzmte sa čaqšom toplog mleka, soka od narandže ili čaja. Trajanje kursa: 4 nedelje. Preporučljivo je da se četiri kursa godišnje.
Za sve ostalo što nije navedeno važno je znati da se mumio može upotrebljavati maksimalno do 25 dana, ujutru pola sata pre jelai uveče pred spavanjea onda se pravi pauza do 30 dana.
Za spoljnu upotrebu na koži
Spolja kao masku ili oblog : rastopiti 1 kašikicu mumia u 50 ml toplog kuvane vode dok ne postane homogena supstanca . Koristite je za trljanje tokom bolova u leđima, zglobovima , mišićima, venskih bolova , protiv kožnih bolesti . Možete koristiti masu kao oblog za vreme jakih bolova : naneti na zavoj I nalepiti na bolan prostor na 2 sata, skinuti I ispirati površinu vodom . Masažu I obloge koristi tri puta nedeljno. Trajanje kursa prijema : 1 mesec . Preporučljivo je da se četiri kursa godišnje.

STRIJE, CELULIT, OŽILJCI, Bore ,Akne

Pravilna primena vidno smanjuje ili u potpunosti uklanja fleke na koži izazvane preteranim istezanjem, hormonskim poremećajem lili izazazvanih frugim faktorima.
Mumio pokazuje dosta jaku aktivnost protiv atrofije kože: kao što su strije, smanjuje intenzitet boja, reljefa i dubine ožiljaka; ubrzava regeneraciju ćelija; povećava elastičnost kože I obogaćuje je sa prirodnim mineralima. Obnova normalne kože je dug period , tako da morate da redovno koristite kremu za strije , da bi se postigao željeni efekat.

MUMIO kontraindikacije

Poznata je niska - toksičnost Mumia lijeka ako se iznutra uzet iz 30 mg / kg Olovo subkutanozno ili intravenozno 4 % rastvor u količini od 250 mg / kg . Ako se čak koriristi I dugo , na primer, 60 dana , za mumio je dokazano ga ne izaziva nikakve toksične efekte, Mumio nije toksičan , čak i ako se unosi u telo stalno.
Danas Shilajit se široko koristi za lečenje bolesti kao što tuberkuloza , dijabetes, astma , bolesti srca, oboljenja cirkulatornog sistema, probave, protiv parazitskih bolesti u zemljama poput Rusije, Kine, Avganistana, Koreja i Indije.

NE PREPORUČUJE SE se osobama sa visokim krvnim pritiskom , u periodu od masivnog krvarenja, trudnicama i dojiljama , deci ispod 12 godina i OBOLELIMA OD KANCERA.

NE PREPORUČUJE SE BILO KAKVA TERMIČKA OBRADA MUMIA

AKCIJA! Mumio 100 gr 4.680.-RSD

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi