Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » MENOPAUZA I KLIMAKS » Natural Twist fave

MENOPAUZA I KLIMAKS

Lekovi i prirodni preparati koji pomažu ženama u periodu menopauze gde deficit estrogena utiče na gotovo sve funkcije organizma i opšte zdravlje žene. Tegobe u menopauzi se mogu manifestovati kao talasi vrućine, povećani krvni pritisak, lupanje srca, nervoza, nesanica, promene u ponašanju, gubitak radne i intelektualne kondicije, gubitak seksualne želje, poremećaji u funkciji urinarnog trakta, znaci starenja kože, suvoća sluzokože, bolovi u zglobovima...


Natural Twist fave
klikni za veći sliku

Natural Twist fave

Prirodni preparat za regulaciju hormonskog disbalansa, olakšava tegobe u menopauzi

cena: 1.460,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 90 kapslula
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Natural Twist Fave je preparat namenjen regulaciji hormonske neravnoteže. Smanjuje i ublažava simptome menopauze, deluje kancer-preventivno smanjujući rizik od nastanka kancera materice, prostate i dojke. Natural Twist Fave je jedini preparat na tržištu na bazi BOBA (AUTOHTONA BILJKA koja raste u Srbiji, NIJE GENETSKI MODIFIKOVANA), koji je izvor biološki aktivnih jedinjenja i koji pokazuje mnogobrojne povoljne efekte po ljudsko zdravlje, dobar je izvor folata, gvožđa, mangana i dijetnih vlakana.

Natural Twist Fave primena:

  • hormonsku neravnotežu,
  • menopauzu - smanjuje i ublažava simptome,
  • kao antioksidans,
  • regulisanje menstrualnog ciklusa,
  • pojačano krvarenje.
  • Ima pozitivan efekat na samouništenje nekih kanceroznih ćelija (apoptoza).

Natural Twist Fave prirodno sadrži fitoestrogene koji se vezuju za estrogene receptore reproduktivnih organa žena, blokirajući produkciju i efekat sopstvenih hormona, po principu povratne sprege (feed back).

Postoje naučne tvrdnje da dobre efekte pokazuje i kod karcinoma kolona - debelog creva.
Ima pozitivnu uloga kod mioma materice, zapaljenja unutrašnjeg sloja zida materice (endometrioze), čvorića na dojkama (fibrozne tvorevinae), kao i u regulaciji polno-hormonalne neravnoteže kod žena.

Proizvod sadrži i prirodno visoku koncentraciju L-dope i dopamina, pa se preporučuje i osobama koje imaju manjak ovog neurotransmitera. Ima zapaženo mesto u homeopatiji.

Natural Twist Fave sastav:

- sprašeni plod boba (Faba Vulgaris)

Natural Twist Fave način upotrebe i doziranje:

2 kapsule tri puta dnevno

NAPOMENA: Nije namenjeno trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina kao i kod osoba sa deficitom glukoza 6 fosfatdehidrogenoze.

 

 

 

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi