Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » IMUNITET » Norveške Omega 3 kapsule za žene

IMUNITET

Imunitet , ojačajte imuni sistem jer on predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma i najvažniji je za naše zdravlje jer jačanjem imunog sistema štitite organizam od virusa, bakterija, gljivica, parazita i ostalih mikroorganizma. Jačanjem imuniteta smanjujete mogućnost nastanka tumora jer jak imuni sistem uništava svaki patogen.


Norveške Omega 3 kapsule za žene
klikni za veći sliku

Norveške Omega 3 kapsule za žene

Prirodni preparat za regulaciju opšteg zdravlja žena

cena: 3.200,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 120 kapsula
Poreklo: Norveška
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2
Dostavu plaća: kupac

Norveške omega-3 esencijalne masne kiseline specijalno razvijene za žene, čiste, visoko koncentrovane, molekularno destilovane, sa vitaminima K2, D i E. Norveške omega-3 kapsule za žene olakšavaju simptome menopauze, povećavaju gustinu kostiju, poboljšavaju opšte zdravlje i podižu imunitet, imaju pozitivan efekat na kožu.

Norveške omega-3 kapsule za žene takođe sadrže folnu kiselinu(dobra za trudnoću), ulje žutog noćurka i kakao. ulje žutog noćurka u velikoj meri sprečava neugodne simptome koji se javljaju pre menstruacije, a preporučuje se i tokom laktacije jer je bogato esencijalnim masnim kiselinama koje ulaze u sastav majčinog mleka. Norveške omega-3 kapsule za žene korisne su za rad srca, mozga, mišića, zglobova, snižavaju nivo lošeg holesterola u krvi, triglecerida, krvnog pritiska kao i šećera u krvi. Ublažavaju simptome osteoporoze, smanjuju nivo fibrinogena i učestvuju u prevenciji slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova), takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza). Vitamin E sprečava oksidaciju ribljeg ulja u samom organizmu. Vitamin D je neophodan za normalno funkcionisanje imunog sistema, za rast kostiju i zuba, a potpomaže i pravilan rad mišića i nervnog tkiva. Vitamin K2 smanjuje krvarenje tokom menstruacije, a takođe smanjuje i pojavu bora na koži. Kakao snižava krvni pritisak, opušta organizam i otklanja stres. Folna kiselina je dobra za trudnoću. Omega-6 masne kiseline poboljšavaju opšte zdravlje i imunitet organizma. Omega-3 kapsule za žene povećavaju ukupne fizičke i psihičke performanse kod sportista. Omega-3 kapsule za žene utiču pozitivno na zdravlje, endokrini sistem i imunitet celog organizma. Omega-3 kiseline ne samo da su dobre za vaše opšte zdravlje, nego mogu poboljšati i ucinak dijeta i vežbi za mršavljenje. Studije su pokazale da ljudi koji pokušavaju smršati uz pomoć vežbi i dijeta bolje kontrolišu šećer i holesterol ako su omega-3 masne kiseline deo njihove ishrane. Omega-3 masna kiselina DHA je najzastupljenija omega-3 masna kiselina u mozgu, dok omega-3 masna kiselina EPA ima značajnu protivupalnu ulogu. Obe su neophodne za pravilan rad mozga i preporučuju se za poboljšanje pamćenja, koncentraciju i kod poremećaja raspoloženja. Norveške omega-3 kapsule za žene specijalno su razvijene za lepši pol, gde su svi dodaci u odnosu na norveške omega-3 kapsule pažljivo birani, kako bi se stvorio savršen proizvod namenjen lepšem polu.

Norveške Omega 3 kapsule za žene primena:

za bolji rad srca, mozga, mišića, zglobova,
snižavanje nivo lošeg holesterola u krvi,
snižavanje broja triglecerida,
regulisanje krvnog pritiska,
regulacija nivoa šećera u krvi.
ublažavanju simptome osteoporoze,
smanjivanje nivoa fibrinogena
prevencija slepljivanja trombocita i tromboze (začepljenja krvnih sudova),
takođe pomažu kod oboljenja nervnog sistema (multipleks skleroza),
poboljšanje pamćenja, koncentracije i kod poremećaja raspoloženja, stresa
za poboljšanje opšteg zdravlje i podizanje imuniteta organizma.

Norveške Omega 3 kapsule za žene sastav:

Riblje ulje (60 %), želatin, stabilizator (glycerol), ulje žutog noćurka (oenotherae biennis oleum) (6, 6 %), kakao ekstrakt (theobroma cacao) (3, 3%), dl-alpha-tocopherol, stabilizator (silicon dioxide), menaquinone-7, cholecalciferol, boja (karamela), arome, folna kiselina (pteroilglutaminska kiselina)

Sastav u dnevnoj dozi (1 gel capsula):

Riblje ulje 450 mg sadrži:
Omega-3 masne kiseline | 292, 5 mg
EPA (Eikozapentaenoinska kiselina) | 151 mg
DHA (Dokozaheksaenoinska kiselina) | 101, 5 mg
Ulje žutog noćurka (Oenotherae Biennis Oleum) | 50 mg
Omega-6 masna kiselina (Gama-linolna kiselina) | 5 mg
Kakao ekstrakt (Theobroma cacao extractum) | 25 mg
Vitamin E (dl-alpha-tocopherol) | 6 mg
Vitamin D (cholecalciferol) | 10 μg
Vitamin K2 (menaquinone-7) | 12,5 μg
Folna kiselina (pteroilglutaminska kiselina) | 100 μg

Ne sadrži: Veštačke boje, arome i konzervanse. GMO i GM sastojke. Ozračene sastojke.

Norveške Omega 3 kapsule za žene način primene i doziranje:

Preporučena dnevna doza: 1 soft gel kapsula 1 puta dnevno uz obrok.

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25 C.

U p o z o r e n j e: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života.

Preporučena dnevna doza ne sme da se prekorači. Čuvati van domašaja dece. Pre upotrebe konsultovati se sa svojim lekarom/nutricionistom. Osobe koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi) potrebno je da se obrate svom lekaru pre nego što počnu da koriste NORVEŠKE OMEGA-3 KAPSULE ZA ŽENE. Osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje bi trebalo da koriste ovaj proizvod jedino pri preporuci i pod nadzorom lekara.
Oboleli od epilepsije, šizofrenije i osobe na terapiji alifatičnim fenotiazinima ne treba da uzimaju preparat. Ukoliko se javi krvarenje iz nosa i povećana osetljivost ka nastanku modrica, prekinuti korišćenje preparata.

Pakovanje: 120 gel kapsula od po 550 mg


Kreme i Melemi