Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » KRV čišćenje krvi, krvnih sudova i razlaganje tromba » NOVOMEGIN

KRV čišćenje krvi, krvnih sudova i razlaganje tromba

Lekovi i prirodnih preparati za čišćenje krvi i krvnih sudova i razlaganje trombova. Upotrebom ovih preparat vraća se elastičnost i prohodnost krvnih sudova, razlažu trombovi, i u velikoj meri smanjuje mogućnost nastanka komplikacija izazazvanih njihom neprohodnošću. Ovi preparati imaju izuzetan efekat kod lečenja hipertonija, hiperlipemija, hiperglikemija, ateroskleroze, posledica apopleksije i ostalih oboljenja.


NOVOMEGIN
klikni za veći sliku

NOVOMEGIN

Prirodni preparat za zaštitu krvnih sudova i poboljšanje stanja nervnog i imunog sistema

cena: 3.480,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 60 kapsula
Poreklo: Rusija
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

"Novomegin" kompleks za profilaksu( preventiva od nastanka bolesti) i zaštitu štetnog dejstva okoline. Jedinstvena formula Novomegina sadrži esencijalne masne kiseline,a njihovo unošenje u organizam pruža trojnu zaštitu krvnim sudovima i srcu. Pobljšava stanje ne samo kardiovaskularnog već i nervnog i imunog sistema. Novomegin je napravljen od visoko kvalitetnog ribljeg ulja Grenladskog lososa, ulja lanenog semena sa dodatkom selena.

Novomegin poboljšava cirkulaciju krvi i normalizuje funkciju organa i tkiva. Snaga delovanja nezasićenih masnih kiselina na ljudsko telo je takva, da kada ih unosimo u dovoljnjim količinama, celokupan organizm bolje i optimalnije funkcioniše. Napredna tehnologija liposumiranja dozvoljava kombinaciju različitih ingridijenata u jednoj kapsuli, na način koji aktivne biološke supstancije kompleksa imaju sinergijsko delovanje i uzajamno se dopunjavaju u smislu ispoljavanja izraženijeg biološkog delovanja na organizam. Deluju istovremeno i sinhronizovano čime obezbeđuju jedinstvenu trojnu i trajnu zaštitu kardiovaskularnog sistema, nervnog sistema i organizma u celini. Novomegin poboljšava cirkulaciju krvi i normalizuje funkciju organa i tkiva.

NOVOMEGIN primena:

Ateroskleroza.
Povišen krvni pritisak (snižava krvni pritisak).
Jačanje organizma pri aterosklerozi, bolesti srca i krvnih sudova.
Stanja koje se javlja kao posledica pojačanog tonusa krvnih sudova (hipertonija, predmenstrualni sindrom, hipertenzija itd.)
Stres.
Kardio-vaskularne nervoze.
Distonie vegetovaskularis.
Artriitis.
Depresija.
Hronični umor.
Stanje nakon moždanog i srčanog udara.
Bolesti jetre i gušterače (rak pankreasa).
Kožna oboljenja.
Način primene: 1-2 kapsule dnevn

NOVOMEGIN SASTAV:

riblje ulje, laneno ulje, lipozomi sa dihidrokvercetinom (kombinacija lecitina i dihidrokvercitina), lipolinska kiselina, vitamin E, selen.

Kontraindikacije:

Individualna preosetljivost na neku od komponenti preparata, trudnice i dojilje.

Naručite ova ili bilo kaja 2 proizvoda "ARTLIFE" i dobijate besplatnu dostavu u Srbiji

GMP, HACCP, ISO 9001

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi