Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » SRČANA OBOLJENJA » OMEGA 3–6-9 kapsule Lanenog ulja

SRČANA OBOLJENJA

Lekovi i prirodni preparati koji smanjuju rizik od nastanka srčanih oboljenja, jačaju srce i pomožu kod oporavka posle doživljenog srčanog udara ili hiruških intervencija na srcu.


OMEGA 3–6-9 kapsule Lanenog ulja
klikni za veći sliku

OMEGA 3–6-9 kapsule Lanenog ulja

prirodni preparat za poboljšanje stanja srčanog sistema

cena: 3.220,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 180 kps
Poreklo: Nemačka
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: na lageru
Dostavu plaća: kupac

Sanct Bernhard Omega 3-6-9 kapsule lanenog ulja se preporučuju kod: povećanog holesterola, hipertenzije, artritisa, astme, problema sa srčanim sistemom i prekomerne težine, kao i za zdrave kosti, zglobove, kožu, nokte, kosu.

Dejstvo Omega 3-6-9 kapsula lanenog ulja:

Tokom svoje aktivnosti ljudski organizam ima potrebe za neke posebno važne esencijalne (nezamenljive) aminokiseline, koje ne mogu da se sintetizuju u organizmu. Takve su alfa - linoleinska (omega 3), linolna (omega-6), oleinska (omega-9). Polinezasićene masne kiseline u lanenom ulju imaju veoma važnu ulogu za ćelijske membrane, poboljšavaju stanja srčanog sistema, čuvaju od arterioskleroze i bolesti srca.

Masne kiseline pomažu usvajanje kalcijuma i magnezijuma -posebno važni za izgradnju kostiju, pomažu oporavak kod crevnih infekcija, problema sa jetrom i bubrezima. Pokazuju specifične antioksidantske efekte i sprečavaju nastanak raka. Posebno su korisni za održavanje dobrog vida i elastičnost kože, čvrstoću noktiju i kose. Polinezasićene masne kiseline povećavaju otpornost prema infekcijama i jačaju imuni sistem organizma. Laneno ulje je veoma efektivno u borbi protiv prekomerne težine I gojaznosti.

Omega 3-6-9 kapsule lanenog ulja sastav:

Svaka kapsula sadrži 500 mg čistog hladno presovanog lanenog ulja.

Omega 3-6-9 kapsule lanenog ulja način upotrebe:

2- 3 puta na dan x 2 kapsule za vreme obroka sa tečnosti. Deca ispod 12 godina 2-3 puta na dan x 1 kapsula. Preporučuje se uzimanje najmanje 4 nedelje.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi