Zdravstvo
APOTEKA » prirodne kreme i melemi » INFEKCIJE, RANE, OPEKOTINE, CRVENILO » Panthenol krema

INFEKCIJE, RANE, OPEKOTINE, CRVENILO

Prirodne kreme i melimi za lečenje crvenila kože, opekotina, ujeda insekata, sporo zarastajućih rana, dekubitisa i infekcija kože.


Panthenol krema
klikni za veći sliku

Panthenol krema

Prirodna krema protiv opekotina, svraba, ojeda, regeneraciju kože posle brijanja ili depilacije

cena: 375,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 150 ml
Poreklo: Srbija
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Pantenol krema zahvaljujući svojoj strukturi I visokoj koncentraciji aktivnih komponenata (D-Pantenol, Vitamin E i Alantoin), krema lakše prodire u dublje slojeve kože čime se postiže obnavljanje, regeneracija I revitalizacija kože. Pantenol krema zdravoj koži održava pravilnu funkciju, a oštećenoj i oboleloj koži stimuliše potpunu regeneraciju tj. obnavlja narušenu prirodnu zaštitnu ulogu kože, zadržava potrebnu vlažnost, a koži vraća mekoću i elastičnost. Posebno razvijena formula omogućava dobru razmazivost I lako upijanje tokom nanošenja.

Panthenol krema primena:

Pantenol krema se koristi za negu osetljive kože, za obnovu kože sklonu iritacijama i kao preventiva za zaštitu kože od spoljnih uticaja. Deluje protivupalno i primenjuje se kod zapaljenja kože, svraba, crvenila blažih opekotina nastalih usled rekomernog sunčanja, ogrebotina, iritacije i ojeda. Takođe se može koristiti za negu i sprečavanje pucanja bradavica dojki kod dojilja, negu i regeneraciju kože posle brijanja i depilacije.

Panthenol krema sastav:

D-Pantenol, Vitamin E i Alantoin

Panthenol krema način upotrebe:

Kremu naneti na kožu u takom sloju I blago utljati. Postupak ponoviti nekoliko puta u toku dana u zavisnosti od potrebe.

Panthenol krema način čuvanja:

Dobro zatvorenu ambalažu čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom I tamnom mestu. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Bez parabena!

Samo za spoljašnju upotrebu!

Posle tetovaže obavezno koristiti ovu kremu.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi