Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ZNOJENJE prekomerno-pojačano » Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje

ZNOJENJE prekomerno-pojačano

Preparati koji sprečavaju prekomerno-pojačano znojenje i neugodan miris znoja. Antiperspiranti sprečavaju znojenje na svim delovima tela: pod pazuhom, na dlanovima i stopalima, preponama i licu. Rešite se mrlja na odeći.


Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje
klikni za veći sliku

Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje

Antibakterijski Gel za Tuširanje za efikasno i ciljano smanjuje neprijatne mirise znoja prouzrokovane prekomernim znojenjem( Bromohidroza)

cena: 590,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 200 ml
Poreklo: Engleska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje je specijalno formulisan kako bi efikasno i ciljano smanjio neprijatne mirise znoja prouzrokovane prekomernim znojenjem poznatije kao Bromohidroza. Aktivni sastojci u Perspi Guard Antibakterijskom Gelu za tuširanje smanjuju i sprečavaju razvoj bakterija.

Kada se telo znoji, formiraju se bakterije na površini kože stvarajući enzime. Ovi enzimi reaguju sa vazduhom i razbijaju lipide u znoju, što zauzvrat oslobađa neprijatne mirise. Aktivni sastojak u ovom gelu za tuširanje će smanjiti čak i eliminisati razvoj bakterija.

Gel za Tuširanje može se koristiti svakodnevno u cilju smanjivanja ili eliminisanja upornih neprijatnih mirisa. Zbog antibakterijskog svojstva, namenjen je za upotrebu protiv neprijatnih mirisa i nije običan gel za tuširanje.

Obični gelovi za tuširanje i kupke za telo nisu dovoljno efikasni pri odstranjivanju bakterija, oni samo prikriju neprijatne mirise na kratak period.

Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje može se upotrebljavati na normalnim tipovima kože i to ispod pazuha, na stopalima i preponama.

Perspi Guard gel način korišćenja:

Nanesite Gel direktno na kožu i delove tela gde se pojavljuju neprijatni mirisi. Penu dobro isprati. Držati podalje od očiju. Ako dodje do iritacije, prestati sa upotrebom. Koristiti redovno dok postoji problem sa neprijatnim mirisima.

Koristite zajedno sa Perspi Guard Antiperspirant tretmanom za najbolji rezultat.

Perspi Guard gel sastav:

triklosan(o,2%), kokamid dietanolamin, tokoferol, limunska kiselina, natrijum hlorid, kokamidopropil betain, lanolin alkohol, amonijum lauril sulfat, glicerin, parfem, voda.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi