Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ZNOJENJE prekomerno-pojačano » Perspi Guard Sensitive®

ZNOJENJE prekomerno-pojačano

Preparati koji sprečavaju prekomerno-pojačano znojenje i neugodan miris znoja. Antiperspiranti sprečavaju znojenje na svim delovima tela: pod pazuhom, na dlanovima i stopalima, preponama i licu. Rešite se mrlja na odeći.


Perspi Guard Sensitive®
klikni za veći sliku

Perspi Guard Sensitive®

Preparat protiv pojačanog-prekomernog znojenja

cena: 3.250,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 50 ml
Poreklo: Engleska
Plaćanje: Pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: Kupac

Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv® u stiku protiv prekomernog-pojačanog znojenja, deluje poput botox injekcija u pazuhu. Ne sadrži paraben, alkohol ni aluminijum, može se upotrebljavati i na delovima tela gde se uobičajena sredstva protiv znojenja ne preporučuju, a to su prepone i glava odnosno LICE.

Perspi Guard Sensitive® bez aluminijuma!
Perspi Guard Sensitive® bez alkohola!
Perspi Guard Sensitive® bez parabena!


OPIS:
Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv® su stvorili italijanski naučnici iz područja kozmetike i nutricije, a deluje poput botox injekcija u pazuhu. Botulinski toksin vrlo je efikasan u smanjivanju nivoa znojenja jer blokira specifične belančevine koje otpuštaju acetilholin. Acetilholin je hemijski neurotransmiter, a telo ga proizvodi kao glasnika nervnom sistemu da je telu potrebno znojenje. Ako se acetilholina stvara previše, telo počinje pojačano da se znoji. Perspi Guard Sensitive stvoren je da deluje protiv takve nagle situacije i vraća znojenje u normalne granice.
Perspi Guard Sensitive® ne sadrži ni alkohol ni aluminijum, izuzetno je nežan i može se upotrebljavati i na delovima tela gde se uobičajena sredstva protiv znojenja ne preporučuju, a to su prepone i glava odnosno LICE.

Uprkos tome što je blag i dalje je izrazito delotvoran kad se primenjuje pod pazuhom na dlanovima i stopalima.

Sastav:
Perspi Guard Sensitiv® sadrži visoko kvalitetni pentapeptid, koji se zove CH3, i koje se obično nalazi u luksuznim kremama za tretman protiv starenja kože kao i u losionima iste vrste. Taj bazični sastojak uz naprednu delotvornost dodatnih pobuđivača i esencijalnog dodatka čajevca i limunovog ulja prodire u dublje delove kože radi delotvornog blokiranja proteina koji otpuštaju "signale" znojnim žlezdama za početak znojenja i na taj način deluje jednako kao i injekcija Botox-a. Perspi Guard Sensitive® tretira pojačano znojenje na isti način, a za samo deo skupog troška i važno - bez upotrebe igle!!!
Delovanje:
Naučne studije su pokazale da Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv® ima u potpunosti istu delotvornost i maksimalnu snagu antiperspirantnog delovanja kao i ostali antiperspiranti koji sadrže 10% aluminijum hlorida, što proizvod čini izrazito privlačnim, u odnosu na ostale bezaluminijumske antiperspirante koji su do sada nudili samo limitiranu zaštitu od znojenja i neprijatnog mirisa.

Doziranje:
Perspi Guard Sensitiv® primjenjujte 30 večeri za redom, jer će te tada postići najbolje rezultate, a nakon toga počnite ga primenjivati svako drugo veče. Bočica od 50 ml gela regularnom upotrebom traje oko 2 meseca.
Perspi Guard Sensitive® vam omogućuje slobodu kretanja s maksimalnom snagom, bez hemijskih dodataka!

Neželjena dejstva:
Perspi Guard Sensitiv®je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Ukoliko dodje to iritacije kože prestati sa korišćenjem, ne nanositi na oštećenu kožu. Ne dovoditi u kontakt sa očima.
Rok trajanja:
Dve godine od momenta otvaranja.
Bočica Perspi Guard Sensitiv® protiv znojenja pri regularnoj upotrebi traje oko 6 meseci.

Antiperspirant Perspi Guard Sensitiv®vam omogućuje slobodu kretanja s maksimalnom snagom, bez hemijskih dodataka! Perspi Guard Sensitiv® namenjen je ženama i muškarcima svih uzrasta.

100% EFIKASAN !!! NARUČITE ODMAH!


Koristite i druge "Perspi" proizvode: Perspi Guard Antibakterijski Gel za Tuširanje ili Perspi Rock prirodni dezodorans od mineralnih soli


Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi