Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » ZNOJENJE prekomerno-pojačano » Perspi roll on dezodorans sa aloje verom

ZNOJENJE prekomerno-pojačano

Preparati koji sprečavaju prekomerno-pojačano znojenje i neugodan miris znoja. Antiperspiranti sprečavaju znojenje na svim delovima tela: pod pazuhom, na dlanovima i stopalima, preponama i licu. Rešite se mrlja na odeći.


Perspi roll on dezodorans sa aloje verom
klikni za veći sliku

Perspi roll on dezodorans sa aloje verom

100% Prirodan Mineralni Dezodorans

cena: 1.500,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 60 gr
Poreklo: Engleska
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Perspi-Guard® Roll On Aloe Vera, je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja I pratećeg neprijatnog mirisa. Roll on pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje.

Lekari i farmaceuti su nakon istraživanja u zadnjih 15 godina otkrili formulu za rešavanje klinički vidljive hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo prekomerno znojenje.

Perspi-Guard® Roll On Aloe Vera je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Perspi-Guard® Roll On Aloe Vera namenjen je ženama i muškarcima, nema mirisa pa se nakon njegove primene može upotrebiti i dnevi dezodorans.

Ovaj preparat sadrži Aloe Veru koja dodatno neguje kožu i smiruje iritaciju osetljive kože.

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi