Zdravstvo
APOTEKA » lekovi (OTC), dijetetski suplementi, medicinska sredstva, prirodni preparati i dodaci ishrani » POTENCIJA » Peruanska Maka kapsule

POTENCIJA

Lekovi i prirodni preparati za lečenje potencije kod muškaraca i žena. Ovi preparati jačaju sexualnu želju, pomažu kod "Erektilne disfunkcije" , utiču na povećanje polnog organa, doprinose dužoj erekciji i jačoj ejakulaciji kao i povećanju količine i kvaliteta sperme.


Peruanska Maka kapsule
klikni za veći sliku

Peruanska Maka kapsule

Dodatak ishrani za jačanje libida, dodatne energije ,povećanje mišićne mase, kod neredovnih menstruacija i simptoma PMS-a, i za štitastu žlezdu

cena: 1.750,00 din.

narudžba-proizvoda

Pakovanje: 160 kapsula
Poreklo: Peru
Plaćanje: pouzećem
Isporuka: 1-2 dana
Dostavu plaća: kupac

Peruanska Maka normalizuje funkcionisanje organizma, podiže otpornost organizma na razvoj bolesti i podstiče mentalno i fizičko zdravlje kod muškaraca i žena. Povoljno deluje na funkcionisanje tiroidne (štitaste)žlezde, poboljšava plodnost, povećava libido.

Peruanska Maka raste isključivo na Andima u Peruu i nigde više a ima velike sposobnosti da iz zemlje izvlači veliku koncentraciju hranljivih materija. Peruanska Maka sadrži velike količine minerala, vitamina, ugljenih hidrata i aminokiselina, a obiluje vitaminima B, C i E kao i jodom. Sadrži u sebi više od oko 20 raznih amino kiselina kao i 7 esencijalnih amino kiselina. Izuzetno je bogata mineralima joda, fosfora, kalcijuma i magnezijuma. Procentualno sadži do 70% ugljenih hidrata, 10-14% proteina, 8% dijetetskih vlakana i oko 2% masti.

Peruanska maka delovanje:


  • Poboljšava plodnost, povećava libido i pojačava orgazam
  • Poboljšava tonus kože, daje joj vlažnost i vitalnost, i pomaže u borbi protiv akni
  • Smanjuje depresiju i povećava energiju
  • Povećava izdržljivost, podstiče memoriju
  • Uvećane prostate
  • Povoljno deluje na funkcionisanje tiroidne žlezde
  • Poboljšava cirkulaciju

Uticaj Peruanske čarobne make na osobe ženskog pola Ublažava simptome PMS-a neredovnih ili potpuno izostalih mesečnih ciklusa, endometrioze, neplodnosti i policističnih jajnika, uklanja simptome menopauze.

Peruanska maka sastav:

Liofilizirani koren Peruanske make u prahu 100%, 100 % organsko.

Peruanska maka način upotrebe i doziranje:

Preporučena dnevna doza Peruanske make u kapsulama iz bočice je 4-6 komada dnevno. Preporučujemo da Peruansku čarobnu Maku u kapsulama konzumirate pre ili za vreme obroka.

SAMO ZA ODRASLE!

Ne preporučuje se deci,trudnicama i dijiljama.

Saznajte sve o Peruanskoj maki na ovom linku:
lekovitasvojstva.com e-magazin o biljkama


Vaši komentari:

Prikaži/Sakrij Komentare / Prikaži/Sakrij Formular komentara

Još uvek nema komentara

Prikaži/Sakrij Formular komentaraKreme i Melemi